Birthday shoplog

Vlog #4 Dutch version

I shopped some great items this week 🙂 

Love,
-♥-
Chris

3 Comments

 • Leuke items! Vooral je broek en de eerste top vond ik erg tof:) wat mij betreft mag je vaker shoplogs opnemen, ik vind het in ieder geval leuk om naar te kijken!!
  En ik had nog een tip voor het scherpstellen van items. Af en toe kreeg je ze niet helemaal scherp in beeld maar dat komt omdat je de camera scherpgesteld hebt op je gezicht! Als je de items ongeveer voor je gezicht richting de camera houdt, moeten ze wel scherp in beeld komen. Is gewoon een tip, verder echt niet als kritiek bedoeld want je shoplog is verder gewoon echt super tof:)
  Liefs!

 • Thanks voor de tip! Ik was al aan het kijken hoe ik dat scherpstellen voor elkaar kon krijgen maar dat gaat nu vast lukken 🙂
  Liefs xx

 • Chantal says:

  Goed geshopt👏

Comments are closed.