! GIVE AWAY ! | Z8 Limited Edition

Give-away-Z8

 

 

A new fashion season does not only mean new fresh items for mom. Cause if you love fashion as much as I do, you probably recognize the fact that a big part of your money goes to new items for your kid(s) every month.

So wouldn’t it be nice to save some money that you’ll have some money left at the end of this month for a cold beer or nice cocktail on a sunny terrace?
This month you have this opportunity cause you can win this great set from the limited edition of Z8!

This cool shirt “Elza” and matching pants “Bea” are in size 68. They have fresh summer colors and are made from soft cotton so your baby will feel absolute comfortable in his new clothes.

 

How to enter this give away:

 • like the Facebook page Styled by Chris
 • share the post on Facebook
 • tell me why you should win this set in a comment below (the best comment will win!)

 

Good luck with the competition and I’m looking forward to receive your comment!

Love,
-♥-
Chris

10 Comments

 • Annemieke says:

  Als ik het setje win, dan geef ik het cadeau aan vriendinnetje van mij! Ze heeft al 2 stoere boys en is nu in verwachting van 2 meisjes!! Dus dat wordt straks volle bak! En in deze spannende tijd kan ze wel een leuke verrassing gebruiken!!
  Ik ga nu snel het bericht delen!!

 • Annemarie Vrijdag says:

  Yo, VIP, let’s kick it!

  Ice Ice Baby, Ice Ice Baby

 • Rianne Villerius says:

  Ik zou het cadeau geven aan het kleinste schattigste pasgeboren meisje van de wijk… Lize!

 • Sanne says:

  Graag zou ik dit setje winnen voor mijn zus die haar eerste kindje in augustus verwacht. Zij is uitgerekend op de eerste verjaardag van mijn eigen dochter. Hoe toevallig en speciaal zou dat zijn 😍

 • Monique says:

  Ik zou het geven aan je beste vriendin Evelien die net is bevallen van een prachtige
  dochter Lizexxxx

 • Karin says:

  Heel graag voor ons meisje wat nog geboren moet worden!
  Na een jongen moeten we nu een compleet nieuwe garderobe en daar zou dit setje heel goed tussen passen!

 • Stephanie says:

  Ik wil hem heel graag winnen voor m’n vriendinnetje Tiffany, zij is echt een top wijffie! Haar stoute droom word in september werkelijkheid..Na 2 prachtige mannen verwacht zij nu als kers op de taart een prachtig meisje! Helaas woont ze niet naast de deur maar staat ze ondanks dat als luisterend oor veel voor mij klaar

 • sanne says:

  Ahhh vet leuk!! Graag voor mijn minimeisje die al ruim een half jaar is maar nu nog in maatje 62 zit. We hadden kleertjes in 68 maar veel ervan was voor wat koudere weer omdat we dachten dat groeien ieta harder zou gaan 🙂
  Dus dit setje zou super wezen!

 • Mandy Kruders says:

  WAUW!!! 😍

  Ik kan niet echt iets heel origineels verzinnen en het moet toch “echt” blijven, dus laat ik maar gewoon eerlijk zeggen dat ik gewoon heel graag win voor ons babymeisje Liz 💞 die precies deze zomer maat 68 zal hebben! 👌🏼 En een cadeautje heeft ze wel verdiend na alle pijn en de onderzoeken die ze nu heeft naar koemelkallergie.

  En euh, mama is gewoon VERLIEFD! ❤️

  Ice ice baby! 🍦(Want ijs verzacht alle pijn toch? ☺️)

 • Marjon Kruders says:

  Ach wat een prachtig mooi setje, dat zou geweldig staan bij mijn allereerste kleindochter! En inmiddels is het me wel duidelijk dat haar moeder helemaal weg is van Z8, dus met dit cadeau maak ik mijn kleindochter EN dochter heel blij! Die laatste misschien nog wel het meest haha! En oma wil ze graag verrassen!

Comments are closed.