Inspiration | Pregnant proof brand Essentiel

collage-pregnant-proof-brand
 

After doing a lot of research and looking in online shops, magazines and shops I am still not very excited about the maternity wear. I miss my own style and identity. And it has often not that fit, material or color which I am looking for for the new season. Now of course there´s enough clothing which perhaps does not fall under the heading of “maternity clothing”, but which are very suitable to wear during your pregnancy…
You can still wear these clothes when you are walking behind the stroller with your baby.

Essentiel is such a brand. It has items which are perfect to wear before, during and after your pregnancy. Here you can see a number of items which have the right color, material and fit for the new season and, the most important thing, which are comfortable!

Essentiel is a brand from Antwerp, started in 1999 with a simple basic t-shirt collection and has grown into a colorful Pret-a-Porter collection for men and women. It has own boutiques in Belgium and Paris and the collection is available in more than 500 stores worldwide. Online the collection is available at Winkelstraat.nl. Here you will find perfect basic pieces which you can combine endlessly. Wear the grey dress with your favorite boots and a leather jacket. And after your pregnancy with heels and a blazer for a back to work outfit. The leatherlook legging has an elastic band which makes him perfect to wear during your pregnancy but also before and after. Wear it with a woolen knit or jacket and sneakers or with a tunic together with pistol boots and a scarf. The grey blazer is my musthave for coming fall! Cosy and very comfortable by wearing it loose so it will give my belly all the space it needs.

Click here for the collection.

Lots of love,

-♥

Chris

 Na veel te hebben gekeken op online shops, magazines en in winkels word ik nog steeds niet heel enthousiast over de zwangerschaps- / positiekleding. Ik mis mijn eigen stijl en identiteit. En het heeft vaak net niet de pasvorm, het materiaal of de kleur waar naar ik op zoek ben voor het nieuwe seizoen.  Nu is er natuurlijk ook genoeg kleding welke misschien niet valt onder de noemer “positiekleding” maar welke wel heel geschikt is om tijdens je zwangerschap te dragen. En waarvan je, wanneer je eenmaal achter de kinderwagen loopt, ook nog heel veel plezier hebt.

Essentiel is zo’n merk. Het heeft items welke perfect zijn te dragen voor, tijdens en na je zwangerschap. Hier zie je een aantal items welke de juiste kleur, materiaal en pasvorm hebben voor het nieuwe seizoen en, het allerbelangrijkste, super comfortabel zijn! 

Essentiel is een merk uit Antwerpen dat in 1999 is begonnen met een simpele basic t-shirt collectie en inmiddels is uitgegroeid tot een kleurrijke pret-a-porter collectie voor mannen en vrouwen. Het heeft eigen boetieks in België en Parijs. Daarnaast is de collectie verkrijgbaar in meer dan 500 winkels wereldwijd. Ook online is de collectie verkrijgbaar op Winkelstraat.nl. Hier vindt je mooie basic items welke je eindeloos kunt combineren. Draag het grijze jurkje met je favoriete boots en een leren jasje. En voor na je zwangerschap met mooie hakken en blazer wanneer je weer aan het werk gaat. De leatherlook legging heeft een elastische band waardoor deze zowel zwanger als niet zwanger te dragen is. Combineer met een wollen trui of vest en sneakers of een tuniek met pistol boots en een sjaal. De grijs gemelleerde blazer is mijn absolute must have voor dit najaar! Heerlijk warm en open te dragen waardoor het super comfortabel zit en mijn buik alle ruimte heeft. 

Klik hier om naar de collectie te gaan. 

essentiel-antwerp-1

essentiel-antwerp-2

essentiel-antwerp-3

Essentiel Antwerp