Spotted by Chris #25

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-Lucky-no7

 

Deze week begin ik met het label Lucky No7. Het is een Nederlands merk dat staat voor stoere baby- en kinderkleding. Ik ben verliefd echt. Lucky No7 heeft diverse collecties waaronder de basic collection, Worn 2be Wild en de Urban Jungle collection. Allemaal super toffe collecties met items waarin je niet iedere baby ziet. 
Klik hier om naar de webshop te gaan.

 

Spotted-by-Chris-parka

 

Waar moet je aan denken wanneer je denkt aan de winter? Ik denk aan warme chocolademelk, open haarden, kerstmarkten en…de parka. Al jaren blijft dit een grote favoriet onder de winterjassen en dit jaar mag het weer een trend worden genoemd. Dit exemplaar heeft een super mooie kleur en ge-wel-di-ge (fake) bontkraag. 
Je shopt hem hier.

 

Spotted-by-Chris-Appelmans

 

Wanneer je binnenkort in Antwerpen bent en je hebt trek in een goede cocktail in een heerlijke sfeer, dan is deze brasserie in het centrum een bezoekje waard. Naast cocktails drinken kun je er ook lunchen en dineren. Het heeft echt zo’n winterse sfeer en is geweldig op een koude (zaterdag) dag na een dagje shoppen. Fijn weetje: er zijn ook kindermenu’s te bestellen.
Brasserie Appelmans, Pijpenstraatje 1, Antwerpen (zijstraat van de Groenplaats)

 

Spotted-by-Chris-Jack-Jones

 

De Urban style is helemaal terug. Sweats, hoodies en longsleeves met long fit. Voor jouw vriend of man een leuk cadeautje voor de feestdagen. Leuk denk je maar waar te koop? Gewoon bij Jack en Jones en voor een fijn prijsje.
Je shopt ze hier.

 

Spotted-by-Chris-Puma-sneakers

 

Nike is mijn favoriete merk wanneer het aankomt op sneakers. Maar ook ik ga weleens uit mijn comfort zone. Deze kobalt blauwe sneakers van Puma zijn te mooi om te laten liggen.

 

Spotted-by-Chris-Asos-Petite

 

Wanneer je klein bent kan een lange jas kopen best een uitdaging zijn. Asos.com heeft daar een oplossing voor; gewoon een gehele lijn voor de petit vrouw.
En bij het zien van deze jas moet ik zeggen dat ik ook wel even klein wil zijn, want wat is ie mooi.
Je shopt hem hier.

Dit waren mijn spotted items van deze week. Heb je ook iets leuks gezien of gespot? Laat het me weten!

Geniet van je weekend en tot maandag!

Love,
-♥-
Chris