Fridays Favorites #11

 

Friday’s Favorites; elke vrijdag een overzicht van mijn favoriete on- en offline shops, tofste hotspots, leukste reisbestemmingen en de nieuwste trends!

Deze week wat inspiratie voor Moederdag. Hierbij mijn top 8 favorieten….

 

 

 

 

Aan het begin van het voorjaar houden veel vrouwen ervan om het huis een opfrisbeurt te geven. En nadat alles weer spik en span is, kun je wel wat nieuwe accessoires gebruiken. Hiermee maak je jouw huis weer helemaal zomerproof.
Met een cadeaubon van VT wonen zit je altijd goed :))
VT wonen cadeaubon via Primera

 

 

 

 

Deze glazen staan niet alleen te gek op tafel. Want wanneer je hieruit drinkt wordt jouw drankje pas echt een feestje!
Libbey tumbler glazen

 

 

 

 

 

Een vrouw kan nooit genoeg beauty producten hebben. Haar favoriete mascara, geurtje of gewoon eens iets nieuws proberen. Ik ga altijd voor een cadeaubon zodat je zeker weet dat moeders er blij mee is.
Ici Paris cadeaubon

 

 

 

 

Prachtig deze zijde shawl van Furla. Misschien mag je hem nog weleens lenen van haar?
Furla zijde shawl

 

 

 

 

Als het om Rituals gaat, is dit mijn lievelings…The Ritual of Sakura. Deze geur brengt je meteen in een spa op Bali. Heerlijk om alvast even weg te dromen of om mee te nemen in de vakantiekoffer.
The Ritual of Sakura set

 

 

 

 

Hiervan ben ik groot fan! IXXI is een wanddecoratie dat werkt met een klik-systeem. Hiermee maak je eenvoudig een persoonlijke wanddecoratie, bestaande uit vierkante kaarten en koppelkruisjes. Kaarten kun je gemakkelijk wisselen. Hiermee blijft jouw interieur altijd up-to-date. Love!
IXXI leaf wanddecoratie

 

 

 

 

De horloges van Cluse zijn favoriet. Dit komt door de tijdloze stijlvolle modellen die onwijs betaalbaar zijn. Dit is toch ook weer een beauty?
Cluse horloge La Boheme

 

 

 

 

 

En last but not least…wat zou een Moederdag zijn zonder bloemen? Natuurlijk is het leuk een bloemetje te geven maar wat denk je van een bloemenbon? Dan kan “mom” zelf een favoriet boeket samenstellen :))
Fleurop bloemenbon

Alvast een hele fijne Moederdag!

Liefs,
-♥-
Chris