Fridays Favorites #13

 

Friday’s Favorites! Altijd op vrijdag een overzicht van mijn favoriete on- en offline shops, tofste hotspots, leukste reisbestemmingen en de nieuwste trends!

 

 

 

 

Binnenkort op vakantie? Een boek is dan altijd fijn om mee te nemen in je vakantiekoffer. En mocht je overdag niet toe komen aan lezen omdat alle aandacht naar de kids gaat, lees hem dan ‘s avonds op het terras met een goed glas wijn ;))
Esther Verhoef Nazomer

 

 

 

 

LOVE THIS BRAND

Spice up your bag! Deze leren guitar straps geven je tas een compleet nieuwe look!
Guitar straps, Rebecca Minkoff

 

 

 

 

Ook altijd op zoek naar dat ene perfecte basic t-shirt? Ik heb ze gevonden! Bij Moss Copenhagen scoor je hele mooie basic shirts voor een prikkie!
Basic t-shirts, Moss Copenhagen (via Zalando)

 

 

 

 

Ik ben gek op de baby- en kinderkleding van Tinymoon. Hip, comfy en net even anders. Alle kleding is handgemaakt en hebben een super mooie en goede kwaliteit. Het verhaal achter Tinymoon is ook echt de moeite om even te lezen. Prachtig verhaal met onwijs mooie kleertjes voor je mini-me!
Hip to be little!
www.tinymoon.nl

 

 

 

 

Een shirt van dit merk staat al een tijdje op mijn verlanglijstje. Helemaal cool met een jeans en stoere sneakers <3
www.yeezlouise.com

 

 

 

 

Het laatste weekend van deze maand kun je heerlijk genieten op het strand van Noordwijk (en of course is het dan mooi weer ;)). Wanneer je op zaterdag of zondag gaat val je met je neus in de boter.
Op zaterdag 29 en zondag 30 juli vindt namelijk het Ibiza Festival plaats op de boulevard in Noordwijk. 150 kramen met de leukste fashion, accessoires, schoenen en meer….Shoppen, drankjes drinken, hapjes doen en heerlijk het vakantiegevoel opsnuiven op deze fijne plek!
Ibiza Festival Noordwijk, zaterdag 29 juli 12.00-21.00 uur en zondag 30 juli 12.00-20.00 uur

Dit waren mijn Friday’s Favorites van deze vrijdag! Ik wens je alvast een super leuk weekend en tot volgende week!

Liefs,
-♥-
Chris