Friday’s Favorites #15

 

Friday’s Favorites! Altijd op vrijdag een overzicht van mijn favoriete on- en offline shops, tofste hotspots, leukste reisbestemmingen en de nieuwste trends!

 

 

 

 

H&M Studio Collection

Zet 14 september maar alvast met een groot uitroepteken in je agenda want dat is de dag dat je de H&M Studio collection AW17 in de H&M winkels en online kunt shoppen! En ook dit keer belooft het een super mooie collectie te worden met veel dikke breisels, leer, graffiti prints en grote maar mooie contrasten tussen mannelijke en vrouwelijke fashion. Check alvast de preview!
H&M Studio AW17

 

 

 

 

Nieuwe sneakers gespot! In mijn favorite color, mét oversized veters. Love!
Puma Suede heart satin sneakers

 

 

 

 

Vorige week schreef ik al over deze trend (lees hier hoe je deze broek kunt stylen) en ik ben fan van deze broek! Cool met een zwart coltruitje en witte sneakers <3
Trackpants Zara

 

 

 

 

Ik hou van dit soort boutiekjes. Gesponnen Suiker zit in Amsterdam maar verkoopt de items ook via Facebook. Een pareltje waar je hele leuke betaalbare items kunt vinden.
www.gesponnensuiker.nl

 

 

 

 

Een ring met de coördinaten van een speciale plek waar je bent getrouwd, op vakantie bent geweest of waar je geliefde jou ten huwelijk heeft gevraagd? Yes!!
Ik hou van bijzondere sieraden met een speciale betekenis. Zelf draag ik elke dag dezelfde sieraden en deze hebben allemaal een bijzondere betekenis voor mij.
Onlangs heb ik deze zilveren ring van Centime Gift toegevoegd aan mijn collectie. Met hierop de coördinaten van de plek waar Sander mij 2 jaar geleden ten huwelijk vroeg. Hoe speciaal is dat?
Vind jij dit ook tof? Ik mag 20% korting geven op de Coordinates Collection! Gebruik de code CHRIS20. Nice to know; de verzending is gratis :))
www.centimegift.com

 

 

 

 

Zoek niet verder naar de perfecte lace blouse! Wij hebben hem namelijk gevonden! Deze te gekke blouse met Isabel Marant look shop je online bij The Cherry Picker!
www.thecherrypicker.nl

 

Happy Friday! Tot volgende week!

Liefs,
-♥-
Chris