Style en shop tip van de week!

NIEUW NIEUW NIEUW

Omdat ik iedere dag zoveel toffe nieuwe items, schoenen, accessoires en leuke dingen voorbij zie komen stop ik deze vanaf vandaag in een nieuwe rubriek; de style & shop tip van de week.
Iedere vrijdag een nieuwe tip, van mij, voor jou. Iets wat me de afgelopen week heeft bezig gehouden of wat me bij is gebleven.

En dat kan van alles zijn; denk aan te gekke koffie kopjes die je liever niet wilt gebruiken omdat ze zo mooi zijn, de meeste vette sneakers die net gereleased zijn of een hele mooie ketting die ik vond in een online shop. Van alles dus, maar wel mijn favorites.
Favorites die voor mij wishlist waardig zijn en die ik graag met jou wil delen!

Naast items die je kunt shoppen komen er in deze rubriek ook styling tips. Simpele tips die jouw leven net een stukje handiger, mooier en leuker maken.

PIMP YOUR PHONE

Voor deze eerste style & shop tip heb ik iets waar jij, jouw telefoon en je portemonnee helemaal blij van gaan worden.
Jij omdat je niet meer hoeft te kijken naar een saai zwart of wit hoesje van je telefoon. Jouw telefoon omdat hij niet meteen kapot stuitert als je hem laat vallen, en je portemonnee omdat deze telefoonhoesjes een heel fijn prijskaartje hebben.

Waar je ze kunt vinden? Casimoda heet deze online shop. En hij staat vol met super hippe covers voor alle telefoons; van iphone 8, Samsung S9 tot aan iphone xs max hoesjes. Het zijn er echt heel veel, dus dat maakt het wel wat moeilijker om een keuze te maken.

Dus heb ik die keuze alvast voor je gemaakt! Dit zijn mijn favorites:

Deze wil je toch gewoon alle drie? Kun je ze zelfs afstemmen met je outfit #lol

Voor wanneer je een echte business lady bent en je geen pantertjes op je telefoon wilt zien tijdens een meeting…deze zijn erg mooi en altijd goed!

#lovelovelove

 

Liefs,
Chris

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.