Style en shop tip van de week!

NIEUW NIEUW NIEUW

Omdat ik iedere dag zoveel toffe nieuwe items, schoenen, accessoires en leuke dingen voorbij zie komen stop ik deze vanaf vandaag in een nieuwe rubriek; de style & shop tip van de week.
Iedere vrijdag een nieuwe tip, van mij, voor jou. Iets wat me de afgelopen week heeft bezig gehouden of wat me bij is gebleven.

En dat kan van alles zijn; denk aan te gekke koffie kopjes die je liever niet wilt gebruiken omdat ze zo mooi zijn, de meeste vette sneakers die net gereleased zijn of een hele mooie ketting die ik vond in een online shop. Van alles dus, maar wel mijn favorites.
Favorites die voor mij wishlist waardig zijn en die ik graag met jou wil delen!

Naast items die je kunt shoppen komen er in deze rubriek ook styling tips. Simpele tips die jouw leven net een stukje handiger, mooier en leuker maken.

PIMP YOUR PHONE

Voor deze eerste style & shop tip heb ik iets waar jij, jouw telefoon en je portemonnee helemaal blij van gaan worden.
Jij omdat je niet meer hoeft te kijken naar een saai zwart of wit hoesje van je telefoon. Jouw telefoon omdat hij niet meteen kapot stuitert als je hem laat vallen, en je portemonnee omdat deze telefoonhoesjes een heel fijn prijskaartje hebben.

Waar je ze kunt vinden? Casimoda heet deze online shop. En hij staat vol met super hippe covers voor alle telefoons; van Samsung S9 tot aan iPhone hoesjes. Het zijn er echt heel veel, dus dat maakt het wel wat moeilijker om een keuze te maken.

Dus heb ik die keuze alvast voor je gemaakt! Dit zijn mijn favorites:

Deze wil je toch gewoon alle drie? Kun je ze zelfs afstemmen met je outfit #lol

Voor wanneer je een echte business lady bent en je geen pantertjes op je telefoon wilt zien tijdens een meeting…deze zijn erg mooi en altijd goed!

#lovelovelove

 

Liefs,
Chris

 

 

2 Comments

 • Het is altijd erg jammer dat je op je blog met iets nieuws komt maar het niet doorzet.
  Zoals elke vrijdag de shop tip van de week wat je sinds 9 nov pas 2 x gedaan hebt.
  Een tijd geleden een weekje uit mijn leven wat ook na 2 keer al weer klaar was.
  Doordat je niet zoals je zelf schrijft consistent bent zorgt dat ervoor dat ik minder snel op je blog kijk.
  Het zou leuk zijn als je vaker nieuwe dingen op je blog zet en nieuwe outfits ipv oude die niet meer te koop zijn.

  • Dank je wel voor je reactie. En ik snap wat je bedoelt. Naast blogger ben ik ook (online) stylist en schrijf ik voor diverse modebedrijven en magazines. Hierdoor is het niet altijd mogelijk om een blog te plaatsen, hoe graag ik dat ook zou willen. Vaak gaat elke vrije minuut op in het schrijven en ook voor mijn blog. Ik hoop dat dit in het nieuwe jaar, met de start van de basisschool voor mijn zoontje (en voor mij wat meer tijd en ruimte) verandering in te kunnen brengen. Zou het leuk vinden als je me blijft volgen!
   Grtz Chris

Comments are closed.