Spotted by Chris #1

Spotted-by-chris-collage

 

VANAF NU NIEUW OP MIJN BLOG; Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris. 

 

Spotted-by-Chris-1
CLINIQUE POP LIPCOLOR

Afgelopen week was ik in de Bijenkorf bij het Clinique Pop event. Hier heb ik kennis gemaakt met de Clinique Pop. Dit is een lipcolour en primer in één. Deze primer zorgt de hele dag voor zachte en verzorgde lippen. Ideaal voor mij met mijn droge lippen en eeuwige verslaving aan lipgloss en lipstick.
Tijdens het Pop Event is er een exclusief Instagram filmpje gemaakt van mij met mijn favoriete Clinique Pop (nieuwsgierig? Check voor het filmpje mijn instagram :))

 

Spotted-by-Chris-3
V&D LOOK OF THE DAY

Een blog waar je iedere dag outfit inspiratie kunt vinden en waar je de gehele look thuis op de bank in één keer kunt aanschaffen…Klinkt heerlijk toch?! V&D heeft zo’n blog; Look of the Day. En…vanaf volgende week kun jij me hier op terug vinden! Klik hier om naar Look of the Day te gaan en check it out!

 

Spotted-by-Chris-4
RAY-BAN 4222 LILY

Rond is de trend dit seizoen op het gebied van zonnebrillen. En komt dat even goed uit; rond is ook de vorm welke het beste past bij mijn gezicht! Deze hipperdepip zonnebril van Ray-Ban kwam ik tegen op sunglassesshop.nl. En ze hebben nog veel meer toffe zonnebrillen waar je hebberig van wordt!

 

Spotted-by-Chris-2
BRASSERIE ENGELS ROTTERDAM

Brasserie Engels was nou niet bepaald meer the place to be in Rotterdam. Sinds maart van dit jaar is hier verandering in gekomen. Er heeft een grote verbouwing plaatsgevonden en de brasserie is volledig in een nieuw, trendy jasje gestoken. Hier ervaar je de Rotterdamse allure en nuchterheid met een flinke knipoog naar vroeger. Op de menukaart vindt je gerechten van toen, vertaald naar de dag van vandaag. De bar brasserie is 7 dagen per week geopend en het is het meer dan waard om eens te bezoeken wanneer je in Rotterdam bent! Naast het nieuwe station, kun je hier ook meteen wat van meepikken :))

Love,
-♥-
Chris