Spotted by Chris #12

Spotted-by-Chris-#12

 

Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-Quay
QUAY SUNGLASSES

 

Het is altijd tijd voor een nieuwe zonnebril. Deze van Quay zijn echt super hip! Toffe modellen (vooral de cat-eye is favoriet), betaalbaar en allemaal voorzien van een mooi en sterk montuur.

 

Spotted-by-Chris-leukedingendoen
LEUKEDINGENDOEN.NL

 

Voor hotspots, tips, uitjes en alles wat te maken heeft met leuke dingen moet je op deze site zijn; leukedingendoen.nl. Ik ben deze maand uitgekozen als “leuk mens” en geef je 6 tips over hotspots in Rotterdam.

 

Spotted-by-Chris-hema-notitieboekjes
NOTEBOOKS HEMA

 

Ik hou van schrijven en doe dat het liefst nog met de hand. Notitieboekjes zijn voor mij dan ook een echte musthave en ik ben altijd op zoek naar de meest leuke. Die vond ik afgelopen week bij de Hema. Deze notitieboekjes zijn echt super leuk en dat voor nog geen 5 euro!

 

Spotted-by-Chris-River-Island-mini
RIVER ISLAND MINI

 

Op zoek naar wat nieuws en wat anders voor jouw baby? Dan moet je echt een kijkje nemen bij River Island. River Island heeft namelijk een té leuke babykledinglijn voor ukkies van 0-5 jaar. Ik raad je aan je creditcard thuis te laten voor je de hele collectie opkoopt 😉

 

Spotted-by-Chris-TOF-Kralingen
TOF KRALINGEN ROTTERDAM

 

Bij TOF! Kralingen vind je een hele hoop mooie en bekende merken. Je kunt er relaxt shoppen, hebt alle ruimte en loopt gegarandeerd met iets moois de winkel uit.
Gevestigd aan de Oudedijk 255A in Rotterdam-Kralingen.

 

Spotted-by-Chris-Holy-Smoke
HOLY SMOKE ROTTERDAM

 

Rotterdam is opnieuw een hotspot rijker. Holy Smoke is een grill restaurant waar je ‘s ochtends om 11 uur al aan de Côte de Boeuf kan zitten. Ook kun je als kleine eter ‘s avonds een fijne salade of sandwich als hoofdmaaltijd kiezen.
Je vind deze topper aan de West-Kruiskade, Tiendplein 1 in Rotterdam.

 

Spotted-by-Chris-AINZ
AINZ FASHION STORE

 

Eén van mijn nieuwe favorieten wanneer het op shoppen aankomt van de nieuwste en mooiste fashion items is AINZ Fashion Store. Deze winkel is gevestigd aan de Sassenstraat in Zwolle en hebben een (kleinere) online shop. Voor merken zoals Designers Remix, ByDanie, Filippa K en Goosecraft. Op Instagram wordt wekelijks de nieuwe collectie geshowd door de mooie eigenaresse.
AINZ Fashion Store, Sassenstraat 14/16, Zwolle

Fijn weekend! Tot volgende week!

2 Comments

  • is het mogelijk dat je misschien bij je blog “spotten” een paar tassen kan zetten die te gebruiken zijn als schooltassen? mijn dochter gaat voor het eerste jaar naar de middelbare en volgens haar kan een rugtas echt niet! Het moet een handtas zijn!? Kan jij wat modellen spotten?

Comments are closed.