Spotted by Chris #13

Spotted-by-Chris-13-collage

 

Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-Madewell

 

Ik kan er niet op wachten totdat dit merk ook in Nederland gaat bezorgen. Helaas kun je nu alleen iets op deze webshop bestellen wanneer je in USA, Canada of Japan woont. Toch wilde ik je dit geweldige merk niet onthouden. Want mocht je nou binnenkort heeel toevallig een tripje maken naar de States, dan zal ik even gaan kijken als ik jou was.
Madewell heeft trendy, bijzondere items waar jouw garderobe meteen een update van krijgt. Check hier de website. 

 

Spotted-by-Chris-leren-rokje

 

Zwarte leren rokjes zijn voor mij net als sneakers…ik ben altijd op zoek naar een nieuw en nog mooier exemplaar. Deze heb ik gevonden op Asos.com. En ik ben verliefd…..

 

Spotted-by-Chris-Vintage-tapas

 

Misschien had je deze foto al op mijn Instagram gezien. Ik was een paar weken geleden een hapje eten met een vriendin in Utrecht bij Vintage Tapasbar&Wijn. Dit is een echte aanrader. Ze serveren heerlijke tapas plateaus en voor een wel heel fijn prijsje. De biertjes zijn naast de wijn overigens ook erg lekker :))
Vintage Tapasbar & Wijn, Drieharingstraat 18, Utrecht

 

Spotted-by-Chris-RUM-Amsterdam

 

Vorig jaar geopend in de populaire Negen Straatjes in Amsterdam. RUM is een winkel waar je alle tijdloze klassiekers (lees: beste basics) vindt. Wardrobe essentials van onder andere mooie Scandinavische labels. De collecties zijn in basis kleuren en van hoge kwaliteit en natuurlijke materialen zoals wol, zijde en leer.
RUM Amsterdam, Huidenstraat 11, Amsterdam

 

Spotted-by-Chris-jumpsuit

 

Nog op zoek naar een heerlijk huispak welke wel fashion verantwoord is? Deze fijne jumpsuit vond ik (wederom) op Asos.com. Niet alleen een lust voor het oog als je het mij vraagt maar zoooo comfortabel.

 

Spotted-by-Chris-schooltassen

 

Zodra Milan naar school gaat is er één item welke zeker meegaat; en dat is deze toffe tas. Deze kindertassen van het merk Survey Kids zijn precies groot genoeg voor een broodtrommeltje, drinkbeker en snack. En zeg eerlijk, hoé fashionable zijn ze?!
Ik ben overigens nog op zoek naar toffe schooltassen voor wanneer ze wat ouder zijn, keep you posted on that one!

Alvast een heel fijn weekend en see you next week!

Love,
-♥-
Chris

 

 

2 Comments

Comments are closed.