Spotted by Chris #14

Spotted-by-Chris-14-collage

 

Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-schooltassen

 

Je zou zo terug naar school gaan met deze hippe tassen! Net even iets anders als de “standaard” rugzak maar niet minder comfortabel. En ze zijn zelfs leuk voor na schoolse activiteiten ;-))

 

Spotted-by-Chris-Bucketlist-boek

 

Een boek die je verteld welke dingen je écht gedaan moet hebben, oftewel het ‘Bucket List boek’. Met dit boek kun je alle to do’s op een leuke manier afstrepen. In totaal staan er 500 dingen in die je gedaan moet hebben, genoeg om de komende jaren mee te vullen ;-))
Leuk voor jezelf of als cadeautje.

 

Spotted-by-Chris-shirt-dress

 

Eén item voor naar je werk, een lunchafspraak, een etentje met vriendinnen, een avond uit…of gewoon op een dag omdat je er zin in hebt. Deze shirt dress is hét item waar jij en jouw garderobe he-le-maal blij van worden. En in heerlijke basic kleuren zoals zwart en nude.
Niet allemaal tegelijk ;-))

 

Spotted-by-Chris-Paco-Robanne-geur

 

Mijn geuren collectie heeft er een nieuwe favoriet bij; Paco Robanne Olympea. Deze is lekker, heel erg lekker.

 

Spotted-by-Chris-CarlijnQ

 

Dit merk spotte ik laatst al bij Keet Rotterdam (hier in de Spotted). Het heet CarlijnQ en bestaat uit baby- en kinderaccessoires, allemaal handgemaakt. Het is vooral erg stoer en unisex. Ik ben vooral verliefd op de mini-sweaters met te gekke teksten.
CarlijnQ heeft ook een eigen webshop waar je alles online kunt bestellen.

 

Spotted-by-Chris-Westwing

 

Vanaf nu shop kun je je gehele inrichting gewoon online! Bij deze webshop kun je terecht van kussens voor op de bank tot je gehele interieur. Decoratieverslaafden, home makers en interieurfans zijn hier aan het juiste adres. Westwing biedt je namelijk alles voor een stijlvol huis. Kleurrijke woonaccessoires. bijzondere meubels, luxe keukenapparatuur en vernieuwende gadgets. Allemaal producten van high-end designmerken die niet of nét in Nederland en België verkrijgbaar zijn. 
Tip: schrijf je hier in en neem gelijk een kijkje. Ik was je al voor ;-))

Dit waren mijn spotted items van deze week. Any tips? Laat het me weten. Fijn weekend en tot volgende week!

Love,
-♥-
Chris

3 Comments

Comments are closed.