Spotted by Chris #15

Spotted-by-Chris-15

 

Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-Harper-and-Yve

 

Wanneer je mijn outfitposts regelmatig bekijkt, is het je misschien al opgevallen dat ik de laatste tijd al wat items van dit merk heb gedragen. Harper+Yve is een nieuw label voor moderne, stoere en hippe vrouwen (en moeders!) De website is nét online en hier kun je alvast een voorproefje nemen van de geweldige najaar-/wintercollectie; www.harperandyve.com

 

Spotted-by-Chris-Restaurant-Luc

 

Toen ik van de week in Utrecht was liep ik langs een waanzinnig mooi tentje in de binnenstad. Het zag er zo mooi uit dat ik het bij thuiskomst gelijk even heb opgezocht. Deze zaak heet Luc. Een lunchroom, cafe en restaurant en een fantastische plek om een cocktail te drinken. 
Luc., Voor Clarenburg 8 Utrecht

 

Spotted-by-Chris-Twistshake

 

Als moeder van een baby met reflux weet ik hoe belangrijk een fles is voor je baby. Twistshake komt uit Zweden. De fles bevat een mixertje wat ervoor zorgt dat de voeding goed wordt opgelost en niet in de speen terecht komt. Deze speen is overigens zo gemaakt dat het ontstaan van krampjes geminimaliseerd wordt. En dat betekend een blijere baby :))
Er zijn verschillende maten en ze zijn in 6 geweldige kleuren verkrijgbaar. Ik heb hem al getest en vertel je binnenkort meer…
Je kunt hem online bestellen via www.twistshake.com

 

Spotted-by-Chris-PUURRR

 

Leuke photoblocks, goodies, kaarten en posters. Bij PUURRR vind je dé items waar jouw interieur blij van wordt. Grotendeels handgemaakt  en van hout. Hip, uniek en betaalbaar. www.puurrr.com

 

Spotted-by-Chris-Little-Soho

 

Elk seizoen vind je hier de mooiste selectie van kledingstukken en accessoires waarvan je kunt verwachten dat je wordt aangesproken met: “Mag ik wat vragen? Waar koop je die ge-wel-di-ge….?” 
Een online boutique waar je terecht kunt voor de ideale mix van internationale ontwerpers, originele merken en de trends van het seizoen. Wanneer je hier iets hebt besteld ligt je bestelling de volgende dag al in huis, in geparfumeerd vloeipapier én met een persoonlijk briefje. Zouden ze dat niet gewoon allemaal moeten doen?
www.littlesoho.com

Enjoy online shopping en geniet van je weekend!

 

Love,
-♥-
Chris