Spotted by Chris #17

Spotted-by-Chris-17

 

Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-Jane-Konig

 

Dit merk moet je onthouden, nou ja móeten…ja eigenlijk wel. De sieraden van Jane Kønig worden ontworpen door een Deense goudsmit. Ze doet haar inspiratie op tijdens haar reizen en al haar sieraden zijn handgemaakt. En deze sieraden zijn echt bijzonder en heel erg mooi. Ringen met bijzondere stenen, magnetische oorringen en gepersonaliseerde kettingen met “lovetags”. Allemaal verkrijgbaar in een Nederlandse (!) webshop en dus zo te bestellen als een ‘ couch potato’ :))
www.janekoenig.nl

Spotted-by-Chris-basic-shirts

Let’s talk about t-shirts…Iedere vrouw heeft de kleuren grijs, wit en zwart minimaal nodig in haar garderobe om dagelijks goede en wisselende outfits te kunnen samenstellen. Tenminste dat is mijn ervaring. Natuurlijk zijn er hele dure (designer) shirts te verkrijgen. Maar ik houd graag nog wat geld over voor andere items, uitjes, etentjes enzovoort.
Deze shirts van Weekday zijn erg mooi, vallen super (loose fit) en zijn heel goed betaalbaar. Voor slechts 16 euro kun jij dit perfecte basisstuk toevoegen aan jouw garderobe.

 

 

Spotted-by-Chris-Opium-YSL

 

Vorige week tijdens de Vogue Fashion Night Out in Amsterdam werd deze geur gepromoot. En hij is wel errug lekker hoor :)) Black Opium van YSL is een geur voor een echte rock chick en bijzonder verslavend ;-))

 

Spotted-by-Chris-white-dress

 

Ik houd ervan wanneer je net even anders bent, anders zegt of anders doet dan de rest van de wereld. Eigenheid heet dat ook wel. Daarom draag ik graag witte sneakers in de winter en kan ik gerust in een zwarte outfit aankomen als de mussen dood van het dak vallen. Gewoon omdat ik vind dat het kan. Deze jurk is dan ook helemaal perfect voor mijn najaarsgarderobe. Draag hem met suede overknee boots en een grof vest en je bent zeker winterproof.

 

Spotted-by-Chris-Max-Factor-lipgloss

 

Misschien wel mijn allergrootste verslaving ooit…lipgloss, lipstick, labello, vaseline….als het maar iets is wat ik op mijn lippen kan smeren. Deze van Max Factor zijn mijn nieuwe favoriet. Vooral de ‘coral’ (middelste) vind ik super mooi. Werkt goed op dagen dat je je net niet helemaal je-van-het voelt. Beetje lipgloss en je voelt je meteen een heel ander mens.

Geniet van je weekend! Ik geniet komende week nog heerlijk op het zonovergoten Mallorca, keep you posted!

Love,
-♥-
Chris