Spotted by Chris #20

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-Zara-kids-collection

 

As we speak kijk ik naar een enorm groot pakket naast me met bijna de gehele nieuwe collectie van Zara Kids. Milan is nu al verpest en hij moet nog 1 jaar worden :))
De complete najaarscollectie is echt te gek. Ik bedoel stoere leggings met prints, zacht gebreide vestjes, parka’s en sneakers welke het alleen op een plankje al goed zouden doen.
Milan heeft zijn najaars kleding alvast in huis…want daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen :-))

 

 

 

Al jaren was ik op zoek naar een vrouwelijk maar ook stoer en vooral betaalbaar zwart leren jurkje. Een item welke jaren meegaat en je naar zoveel verschillende gelegenheden kunt dragen. Dit jurkje heb ik aangeschaft bij de V&D, en is nota bene van de eigen collectie. Het is dan wel geen echt leer maar een super mooie look-a-like en als je de prijs ziet wil je hem meteen hebben!

 

Spotted-by-Chris-NY-basement

 

Een nieuw restaurant in het souterrain in één van de tofste hotels van Rotterdam. NY Basement opent binnenkort haar deuren in Hotel New York. Klein, intiem en exclusief dineren aan de Maas. NY Basement gaat deze maand open en ik ga er een kijkje nemen.. Curious? Hier kun je het online alvast bekijken.

 

Spotted-by-Chris-leren-kokerrok

 

Nog zo’n leren item waar je eigenlijk niet meer zonder kunt; de leren kokerrok. Dit is een wat langer exemplaar en dat maakt hem meteen wat langer draagbaar met blote benen tijdens de herfst.
Je shopt hem bij Asos.com

Spotted-by-Chris-boek-weddingplanner

Nu er een bruiloft op de planning staat (en wel mijn eigen!) ben ik op zoek gegaan naar een boek welke mij helpt de meest belangrijke dingen niet over het hoofd te zien. Nu kwam ik dit boek tegen maar….hij is online niet meer verkrijgbaar. Misschien dat ik een heel oud boek heb uitgekozen haha maar mocht jij nou weten waar dit boek te koop is, let me know!!

Dit waren mijn spotted items van deze week. Aankomende week ga ik weer voor je op pad om de leukste, meest originele en mooiste items en hotspots voor je op te zoeken! Enjoy your weekend!

 

Love,
-♥-
Chris