Spotted by Chris #21

Spotted-by-Chris-21

 

Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-Hugh-Rotterdam

 

Een lekkere cocktail sla ik nooit af. En als hij écht heel lekker is kun je me er ‘s nachts voor wakker maken. In deze nieuwe cocktailclub in het centrum van Rotterdam kunnen ze er wat van, cocktails maken ;-)) 
Relaxte plek om te genieten van zo’n lekkere cocktail, te lunchen en om goed te kunnen dansen. En vergeet de koffie niet! Hugh onderscheidt zichzelf door de fijnste koffie en heeft veel verschillende soorten en smaken.
Geopend op dinsdag, woensdag en zondag van 12.00 tot 01.00 uur en in het weekend tot laat.
See HUGH there :))
HUGH, Kruiskade 15 Rotterdam

 

Spotted-by-Chris-rokje-Penny-Black

 

En als je dan een avondje uit gaat doe je dit natuurlijk in style. Zo spotte ik vorig weekend dit rokje van Penny Black bij Voorwinden in ‘s Gravendeel. Een echte musthave!
En ook online verkrijgbaar ;-))

 

 

Spotted-by-Chris-Fab-Hema

 

In samenwerking met Fab. heeft Hema nu een onwijs leuke collectie. Tassen, paraplu’s, phone covers, notitieboekjes en zelfs toffe regenlaarsjes. Super fashionable maar dan wel voor de Hema prijs!

 

Spotted-by-Chris-Ingebrows

 

Al jaren ben ik op zoek naar mijn wenkbrauwen; helaas heb ik ze niet. Ik ben niet geboren met mooie en volle wenkbrauwen en toen ik hoorde van INGEbrows to Stay wist ik: dit ga ik doen!
INGEbrows to Stay is een techniek waarmee flinterdunne haartjes worden nagemaakt dmv pigment dat met een heel fijn mesje net onder de huid wordt aangebracht. Hierdoor lijken je wenkbrauwen weer voller, breder en langer. Het wordt aangepast aan jouw botstructuur, gezichtsvorm en huidteint.
Het blijft 1 tot 2 jaar zichtbaar. Daarna kun je een ‘touch-up’ doen om het mooiste en langste effect te bewaren.
INGEbrows wordt gedaan in de salons van Rob Peetoom.

 

Spotted-by-Chris-pumps-Mango

 

Het is dan nog wel geen december maar deze pumps kon ik toch echt niet laten liggen. Perfect voor de feestdagen, maar ook mooi voor bij een business look, onder een boyfriend jeans of flared rok. Ik zei al: deze kon ik dus écht niet laten liggen ;-))

Geniet van je weekend en tot maandag!

 

Love,
-♥-
Chris

2 Comments

 • Oooh, wat eng, wenkbrauwen dat ze met een mesje bewerken! Klinkt waarschijnlijk enger dan het is 😉
  Waarom gebruik je geen wenkbrauwpotlood en/of poeder? Ik hoor goede verhalen over de poeder van Anastacia. Ik gebruik het zelf niet, want ik ben er wel mee gezegend. Al is het geen pretje om om de dag (verdwaalde) haartje te moeten epileren. Het wordt maar gewoon niet minder bij mij. (Maar ik klaag niet hoor :-))
  En ja, ik ben ook wel goed bekend met de HEMA. Ze hebben er toch echt wel leuke spulletjes. Zo kocht ik laatst een zwartwitgestreeptje kokerrok, dat als gegoten zit, en dat voor maar 10 euro, twee coltruitjes voor 15 euro per stuk. De kwaliteit is echt super, al geldt dat niet voor alle items, hoor!
  En oh, ja, de skinny spijkerbroeken zitten ook ge-wel-dig! Ik heb de lichte variant en de middenblauwe. Superpasvorm, blijft mooi en de lengte is ook precies goed!

  Fijn weekend, Marjolijn

  • Ja dat denk (en hoop!) ik ook wat betreft de wenkbrauwen… Ik gebruik elke dag de wenkbrauwpoeder van Anastacia (welke inderdaad top is) maar ik zou het geweldig vinden om ‘s ochtends wakker te worden met wenkbrauwen in plaats deze te “maken”.
   Wat leuk dat je zoveel bij de HEMA hebt gekocht, ik ga eens kijken. Klinkt erg leuk allemaal :))
   Liefs, Chris

Comments are closed.