Spotted by Chris #22

Spotted-by-Chris-collage

 

 

Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

Spotted-by-Chris-Start-Fashion-Shopping

Vanaf maandag 26 oktober tot en met zaterdag 7 november is het Start Fashion Shopping! Ik geef op deze Facebook pagina antwoord op al jouw styling en/of shoppingvragen! Dus wil je kledingadvies en heb je een vraag welke je altijd al wilde stellen? Let me know!
Klik hier om naar de Facebookpagina te gaan.

 

 

Spotted-by-Chris-Urban-Decay-oogschaduw

 

Deze oogschaduw palette van Urban Decay is een musthave wanneer je van warme herfst tinten houdt. Van zacht roze tot taupe en van beige tot diep donkerbruin. I love it!

Spotted-by-Chris-boek-Coco-Chanel

Van modeboeken heb je er nooit genoeg. Dit boek over Coco Chanel is een compilatie van Megan Hess haar illustraties van de 100 meest opvallende momenten uit de geschiedenis van Chanel. Van Coco’s leven tot de invloed welke Karl Lagerfeld had op het modehuis, en de meest geweldige en iconische items uit de geschiedenis van Chanel. Inclusief anecdotes en quotes van Coco, Karl Lagerfeld en andere beroemde fashion icons. Te koop bij oa Bol.com.

 

Spotted-by-Chris-Nike-Air-Max-90

 

Mijn sneaker addiction zet zich vrolijk voort… Mijn vriend kon zijn ogen niet geloven toen de pakketbezorger weer voor onze deur stond met opnieuw een pakketje met schoenen. ‘Heb je alweer schoenen besteld?!’…Met het schaamrood op de kaken pakte ik zo blij als een kind het pakketje uit. En ja hoor nog mooier dan dat ze er op internet uit zien. Deze Nike Air Max 90 mag ik vanaf deze week toevoegen aan mijn collectie. Vooral de kleuren en de materialen vind ik geweldig. En mocht je nu echt op zoek zijn naar schoenen welke écht lekker zitten, deze staan bij mij écht op nummer 1!

 

 

Spotted-by-Chris-jumpsuit

 

Een basis item welke altijd goed van pas komt, en zeker op die dagen dat je het even niet meer weet; de jumpsuit. Dit exemplaar is getailleerd en is gemaakt van polyester wat lekker meebeweegt. Dus voor die luie zondag maar ook voor de zaterdag avond ervoor wanneer je wijntjes gaat drinken in die hippe wijnbar ;-))

 

Spotted-by-Chris-Twistshake

 

Ik mag twee van deze trendy maar vooral functionele babyflessen van Twistshake weggeven! Check out mijn post van gisteren (hier), doe mee en maak kans op een fles met kleur naar keuze :))

Deze zaterdag en zondag staan in het teken van de verjaardag van mijn schoonvader welke afgelopen jaar 65 is geworden. Met het gezin en de kleinkinderen ga ik lekker twee dagen uitwaaien op het strand, lunchen, wijntjes drinken en veel kletsen met elkaar.
Na het weekend ben ik terug met natuurlijk alles over fashion, mijn outfits, ins- en outs en nog veel meer.
Geniet van je weekend en see you next week!

Love,
-♥-
Chris

 

 

2 Comments

Comments are closed.