Spotted by Chris #23

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-HM-Balmain

 

Het is bijna zover! Op 5 november zal de collectie van H&M x Balmain verkrijgbaar zijn in ongeveer 250 winkels. Ook deze samenwerking tussen H&M en een grote designer beloofd weer een groot succes te worden.
Er zitten hele speciale en bijzondere items bij waarvoor je het zelfs over hebt om voor de deur te gaan liggen (geloof me). De prijzen zijn inmiddels ook bekend en variëren van zo’n 15 tot 450 euro. Geen cheapy stuff dus maar voor een echt designer stuk zul je nog veel dieper in de buidel moeten tasten. En mijn buideltje is leeg kan ik je vertellen ;-)) Maar bovenstaande items zijn voor mij meer dan welkom :))

 

Spotted-by-Chris-Sapph

Het lingeriemerk Sapph heeft samen met Victoria Koblenko een super mooie collectie ontworpen. De lingerie is vooral sexy en stoer. Ik vind vooral de ‘body’ (rechts op de foto) heel mooi. Deze zou je zo als top dragen zo mooi is ie.
Je kunt de gehele collectie online bekijken via Sapph.com.Spotted-by-Chris-Lois-jeans

Misschien moet je er nog steeds aan wennen of vind je het misschien wel helemaal niets. De flared jeans doet nu eenmaal denken aan de 70’s en you like it or you hate it. Ik vind deze van Lois Jeans een echte beauty en geweldig wanneer je hem combineert met een zwarte zijden blouse, bikerjack en torenhoge (blok!) hakken.

 

Spotted-by-Chris-Scharrels-en-schuim

 

Een nieuwe hotspot in Rotterdam! Scharrels en Schuim is een plek voor de echte kip liefhebber welke ook wel van een (speciaal) biertje houdt. Midden in het centrum bevindt zich de grootste rotisserie van Nederland. Er kunnen maar liefst 40 kippetjes tegelijk in de show-oven worden gegaard. De inrichting is robuust en stoer en naast de fantastische kippetjes kun je genieten van een goede cocktail aan de sfeervolle cocktailbar. 
Don’t miss this spot wanneer je in Rotterdam bent!
Scharrels en Schuim, Lijnbaan 36, Rotterdam

 

Spotted-by-Chris-Pom-sjaals

 

Heerlijk warm natuurlijk zo’n wollen sjaal in uni kleur maar willen we ook niet een beetje stylish voor de dag komen? Deze sjaal van POM Amsterdam is een exemplaar welke je 1) warm houdt wanneer je buiten bent en 2) je outfit wat glam geeft wanneer je binnen bent.
POM Amsterdam is oa verkrijgbaar in De Bijenkorf (ook online hier!)

Dit waren mijn spotted items van deze week. Enjoy your weekend!

Love,
-♥-
Chris