Spotted by Chris #26

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-We-Are-Labels

 

Shop alert! We Are Labels heeft er een nieuwe winkel bij! En wel in de leukste winkelstraat van Rotterdam. In 2010 werd de eerste We Are Labels geopend aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. In korte tijd volgden nog eens 5 boutiques en de webshop wearelabels.com.
In de boutiques vind je kleine, exclusieve en internationale modemerken die je bijna nergens anders vindt. De kleding is zeer betaalbaar (80% van de collectie ligt tussen de € 40 en € 80)
Het motto: “Only great minds can afford simple style”
We Are Labels, Meent 119-121, Rotterdam
Spotted-by-Chris-tas-Marc-Jacobs

In januari word ik alweer 33 jaar….hoe ouder hoe wijzer zeggen ze. En in sommige opzichten klopt dat wel. Ik spaar nu ik ouder ben namelijk liever voor een mooie echt leren tas welke jaren meegaat, dan dat ik 10 goedkopere exemplaren koop waar ik maar een seizoen mee doe.
Deze van Marc Jacobs staat dan ook hoog bovenaan mijn wishlist.

 

Spotted-by-Chris-Zara-Home

 

Kerst wordt nog gezelliger met een sfeervolle tafel. Ik vond deze schaaltjes op Zara Home. Niet alleen mooi op de kerst tafel maar hier wordt je het hele jaar blij van.
Je shopt ze hier.

 

Spotted-by-Chris-New-Look

 

Okergeel, maïsgeel…allemaal prachtige kleuren voor de herfst en de winter. Helaas kan ik hier beter ver vandaan blijven want dit zijn geen kleuren welke mij er goed uit laten zien.
Toch kon ik je deze trui van New Look (en om eerlijk te zijn deze hele outfit) niet onthouden. De kleurencombinatie is echt prachtig <3. En misschien wel de juiste kleur voor jou?
Je shopt hem hier.

 

Spotted-by-Chris-Juniqe

 

Afgelopen week heb ik een aantal fashion muurposters besteld op Juniqe.com voor boven mijn bank. Op deze website hebben ze niet alleen hele mooie posters voor aan de muur maar ook geweldige lijstjes voor in de kinderkamer, kussenhoesjes, hand- en theedoeken en kleding. Allemaal even origineel en uniek. Tip!
www.juniqe.com

 

Dit waren mijn  spotted items van afgelopen week. Heb je ook iets leuks gezien? Laat het me dan weten en misschien zie je het hier wel terug!

Fijn weekend!

Liefs,
-♥-
Chris