Spotted by Chris #31

Spotted-by-Chris-collage

 

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

Spotted-by-Chris-Rains

 

Even serieus…hoe hip zijn deze regenjassen? Ik had nooit gedacht dat je in een regenjas trendy de deur uit kon gaan maar deze jassen van het merk Rains bewijzen dat dat zeker wel kan. En boffen wij even in Nederland dat het veel regent…kun je er lekker vaak van genieten.
De regenjassen van Rains shop je hier.

 

 

Spotted-by-Chris-photoblocks

 

Mocht je tijdens de koude en regenachtige dagen helemaal geen zin hebben om naar buiten te gaan, dan is het altijd leuk om je interieur wat op te leuken. Deze photoblocks van Homecircus kunnen je daarbij helpen.
Ze kosten 9,95 eur en zijn oa hier te koop.

Spotted-by-Chris-Hunkemoller-Sylvie

Ik ben niet zo snel enthousiast te krijgen van sportkleding, maar de Sylvie Sports Collection van Hunkemoller heeft daar verandering in gebracht. Want zeg nou zelf, in zo’n outfit wordt sporten toch veel leuker?
Check de hele collectie hier.

 

 

Spotted-by-Chris-Noah-Rotterdam

 

 

Wanneer je na het sporten in je hippe outfit doorgaat om een drankje te doen, sla dan deze cocktailbar niet over! De cocktailbar Noah in Rotterdam is uitgeroepen tot beste cocktailbar van Nederland.
Bij Noah komen cocktails, streetfood en muziek vloeiend samen. Gezelligheid met een Rotterdams rauw randje.
Noah Rotterdam, Wijnhaven 3 (Oude Haven), Rotterdam

 

 

Spotted-by-Chris-Little-Bean

 

Bij toeval kwam ik terecht op de website van byBean.nl. ByBean heeft super leuke posters, masking tapes, unieke postcards en allemaal leuke hebbedingetjes.
Ook leuk als origineel cadeautje.
www.bybean.nl

 

 

Spotted-by-Chris-Rockin-items

 

 

Een flinke dosis fashion mag natuurlijk niet ontbreken aan de Spotted by Chris. In de online shop Rockin’ items vind je kleding van merken zoals Coster Copenhagen, Zoe Karssen en Ibana. Daarnaast vind je hier super leuke accessoires, sieraden en tassen. Een pareltje onder de webshops!
www.rockinitems.com

Dit waren mijn spotted items van deze week. Hoop dat je het leuk vond! Alvast een super weekend en tot maandag!

Liefs,
-♥-
Chris