Spotted by Chris #35

Spotted-by-Chris-collage

 

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

Spotted-by-Chris-Voorwinden

 

Zoals je misschien al voorbij hebt zien komen in mijn weekvlog heb ik eind januari de eerste opnamedag gehad voor mijn nieuwe samenwerking met Voorwinden Modemall. En met trots kan ik je laten weten dat de eerste video’s online staan! Iedere week vind je op het YouTube kanaal van Voorwinden een nieuwe video met handige stylingtips, nieuwe trends en collecties.
Wil je ook niks missen en iedere week weer een nieuwe video zien? Abonneer je dan nu op Voorwinden tv! (abonneren is gratis :))

 

Spotted-by-Chris-Ralph-Lauren

Terwijl ik deze Spotted schrijf belt de postbezorger aan om mijn nieuwe zonnebril te bezorgen. Wat een beauty is deze van Ralph Lauren vind je ook niet? Ik shopte hem op Sunglasses Shop waar ze een hele hoop toffe brillen hebben.

 

 

Spotted-by-Chris-bloggershuisje

 

 

Hoe cool is dit? Een echt bloggershuisje op het strand van Kijkduin. Dit huisje zal in maart zijn deuren openen voor vloggers en bloggers en is een primeur in Nederland. Zodra het open is ga ik er een kijkje nemen en laat ik je mijn bevindingen weten in mijn vlog.

Spotted-by-Chris-Frills-bracelet

 

Deze armband kwam ik vorige week tegen tijdens mijn shopsessie in de Men at Work. Ik vind hem super mooi en kijk even naar die prijs….
Frills armband, Men at Work

 

 

Spotted-by-Chris-Roscioli-Rome

 

Op woensdag 24 februari as ben ik voor 5 dagen van de radar. Geen werk, geen verplichtingen maar wel family time samen met Sander en Milan. We gaan namelijk naar Rome! Ik kom er voor de eerste keer en dus ben ik nu al een beetje op zoek naar leuke en gezellige tentjes om te lunchen, dineren en een borreltje te doen. Zo kwam ik Roscioli Ristorante tegen. Een restaurant met delicatessen en een wijnbar. Klinkt goed! Mocht jij nu nog leuke tips hebben voor onze citytrip naar Rome let me know!! Alle tips zijn welkom!
Ristorante Roscioli, Rome

 

 

Spotted-by-Chris-Nike-Air-Force

 

Deze sneaker is één van mijn favorieten van Nike; de Air Force 1 ’07. Ik heb de witte variant maar spotte afgelopen week deze lente kleurtjes. Perfect voor het voorjaar en de zomer in het zonnetje!
Nike Air Force 1 ’07 Seasonal

Dit waren mijn spotted items van deze week. Ik ben benieuwd wat je ervan vond! Ik wens je alvast een super fijn weekend en tot volgende week!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

1 Comment

Comments are closed.