Spotted by Chris #36

Spotted-by-Chris-collage

 

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

Spotted-by-Chris-Fenix-Food-Factory

 

 

Wanneer je in Rotterdam woont of hier uit de buurt komt ken je deze waarschijnlijk wel; de Fenix Food Factory. Een grote loods op Katendrecht waar je allemaal verse producten vindt. Dagelijks vers brood, zelf gemalen koffie, verse groenten, kaas en zelf gebrouwen bier. Het is een heerlijke plek om je producten te kopen voor thuis maar ook om wat te eten en te drinken. Er staan grote houten banken waar je naast elkaar kunt aanschuiven. Zeker in het weekend is dit echt een aanrader!
Fenix Food Factory, Veerlaan 19D, Rotterdam (Katendrecht)
www.fenixfoodfactory.nl

 

Spotted-by-Chris-Zoe-Karssen

 

Ik heb deze shirts van Zoe Karssen gespot op een van mijn favoriete webshops; Little Soho. Stuk voor stuk zijn ze mooi en ook zó comfortabel voor komend voorjaar.
www.littlesoho.com

 

 

Spotted-by-Chris-sneakers

 

Als je weet dat witte sneakers dé grote trend worden van komend voorjaar en zomer én je ziet voor welke prijs je deze kunt meenemen, hoef ik er niet lang over na te denken :))
C&A sneakers

 

 

Spotted-by-Chris-Shiftdress-Topshop

 

Die witte sneakers zouden ook super leuk staan onder deze shift dress met hippe print welke ik spotte op Topshop!
Shift dress Topshop

 

 

Spotted-by-Chris-body

 

Eigenlijk ben ik niet zo’n type welke van een body houdt. Ik heb een vrij lang bovenlichaam en hierdoor zitten ze vaak niet lekker. Maar ja het oog wil ook wat en in deze voel je je wel op en top woman.
Body H&M

 

 

Spotted-by-Chris-Schaft-Utrecht

 

Voor de eerste keer wordt er een indoor food fair in Utrecht gehouden. Van 25 t/m 28 maart kun je terecht in het Werkspoorkathedraal en kun je genieten van alles dat te maken heeft met eten; SCHAFT.
De oude fabriek wordt een weekend lang een waar food-walhalla, vol gezellige bars en nostalgische kermisattracties.
SCHAFT, 25 t/m 28 maart 2016
Tractieweg 41, Utrecht

Dit waren mijn spotted items van deze week. Ik hoop dat je het leuk vond. Heel fijn weekend en see you back on Monday!

Liefs,
-♥-

Chris

 

 

 

 

1 Comment

Comments are closed.