Spotted by Chris #4

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-Labee-a-Porter
LABEE-À-PORTER

Wanneer je mijn Instagram account af en toe checkt heb je kunnen zien dat ik afgelopen dinsdag bij de Fashionshow voor de summer collectie ’16 van Labee-à-Porter ben geweest. Een te gekke show in de industriële “Maassilo” in Rotterdam. Zowel de show als de afterparty waren in de puntjes verzorgd. Maar nu even over de collectie, want daar ging het natuurlijk om :))
Labee-à-Porter staat voor schoonheid, kracht, vrouwelijkheid en inspiratie. En dat zag je ook weer terug in de collectie van volgend jaar zomer. Houd het in de gaten want zowel de fleurige collectie als de fijne prijsjes zijn om blij van te worden.

Spotted-by-Chris-Nuna-Sena
NUNA SENA TRAVEL COT

Mijn nieuwe aanwinst…deze reiswieg van Nuna. Nuna is mijn favoriete merk wanneer het aankomst op buggy’s, wipstoeltjes en autostoeltjes. Deze reiswieg is niet alleen heel mooi maar zooo easy in gebruik. Binnen 1 minuut heb jij je reiswieg staan, zonder gedoe en zonder al te veel mee te nemen. Milan is al fan en ik gebruik hem ook als box, leuk en super handig voor in de tuin!

Spotted-by-Chris-official-trut
OFFICIAL TRUT

Nieuw merk gespot in Rotterdam; Official Trut. Een trui voor open minded people. Voor iedereen, van jong tot oud, die niet schuwt om zichzelf te laten zien en graag zijn of haar eigen pad kiest. Klinkt me als muziek in de oren! Ook een prima trui voor een dagje festival :))
De trui is online verkrijgbaar op 9lemons.nl en kost € 45.

Spotted-by-Chris-like-armbandjes
LIKE LIKE LIKE BRACELETS

Verliefd ben ik op deze armbandjes van LIKE LIKE LIKE. Verkrijgbaar in meerdere kleuren zoals taupe, mint, blauw en roze. Er hangt een mooi zilver, rose of goudkleurig bedeltje aan met een letter. Een armbandje met een speciale betekenis. LIKE LIKE LIKE….I like!
Je vindt ze hier en de prijs is slechts € 12,95 (!)

Spotted-by-Chris-Happy-in-Shape
HAPPY IN SHAPE MAGAZINE

Ok ik ben de laatste tijd geregeld in de sportschool te vinden en de motivatie is er…maar die killer body duurt nog even hoor. Happy in Shape in een magazine dat gaat over een gezonde lifestyle. Met tips en tricks en leuke verhalen van bijvoorbeeld Daphne Deckers, die er op haar 46e uit ziet alsof ze nooit kids heeft gekregen. Als je de motivatie even kwijt bent moet je dit magazine gaan lezen. Binnen een dag ben jij weer in de sportschool te vinden!

Spotted-by-Chris-Marc-Jacobs-bag
MARC BY MARC JACOBS CROSSBODY BAG

Ik heb weinig woorden nodig voor deze tas….ok één woord dan; FABULOUS! Perfect te combineren met vrijwel iedere outfit tijdens ieder seizoen. Even verder sparen Chris 😉
Je kunt hem hier bekijken (en kopen :))

Een geweldig weekend voor iedereen en see you next week!

Love,
-♥-
Chris