Spotted by Chris #5

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-Lof
LOF FASHION BOUTIQUE

 

Dé fashionstore van Rotterdam als je het mij vraagt; LOF Fashion boutique. Iedere week nieuwe items voor fijne prijsjes en nu ook nog sale! Op Facebook en Instagram wordt iedere woensdag de nieuwe collectie geshowd door de meiden van LOF.
Gevestigd aan de Lusthofstraat 37 Rotterdam (Kralingen). A must visit!
LOF Fashion boutique

 

Spotted-by-Chris-Flash-tattoos
FLASH TATTOOS

 

De absolute musthave van deze zomer; Flash Tattoos. Tijdelijke tattoos welke je gebruikt als accessoire bij jouw look. Deze van Flash Tattooshop zijn wel errug mooi!
Check it out hier.

 

Spotted-by-Chris-jumpsuit
SOFT PINK JUMPSUIT

 

Nog op zoek naar de perfecte zomer jumpsuit? Ik heb hem voor je gevonden op Asos.com. Deze zachtroze jumpsuit heeft een heerlijke pasvorm en geschikt voor een alledaagse zomerdag en zelfs voor een bruiloft :))

 

Spotted-by-Chris-Alacati
ALACATI TURKEY

 

Alaçatı….ik heb hier vorig jaar mijn hart verloren. Up-and-coming en toch autenthiek. Kustplaats Alaçatı in Turkije heeft een heerlijke boho vibe. Wanneer je op zoek bent naar een beetje stijl bij je zon en zee :))
Het wemelt er van de hippe boutique hotelletjes, kunstgaleries en woon- en designwinkels. En het is ook nog eens een hele fijne strandvakantieplek, ver weg van het massavermaak.
Lunchen in een binnentuin onder een vijgenboom, genieten van het beste ijs op een hip terras en heerlijk eten bij één van de vele restaurantjes.
Mocht je nog op zoek zijn naar dé vakantieplek? Dan heb je hem nu gevonden!

See you next week! Geniet van je weekend!

Love,
-♥-
Chris

 

2 Comments

Comments are closed.