Spotted by Chris #8

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Elke vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

Spotted-by-Chris-Wanderlust-Paris
WANDERLUST PARIS

 

Na mijn citytrip naar Parijs kan een tip over deze stad natuurlijk niet ontbreken op mijn blog. De hotspot Wanderlust is gevestigd op loopafstand van Cité de la Mode et du Design. Je vindt hier een restaurant, (cocktail) bar, club en cinema. Het is al eens benoemd tot dé plek voor fashionista’s. Tout bekend en hip Parijs kom je hier tegen. Je kunt hier genieten van een heerlijke cocktail of verfrissend biertje, er is een kleine (maar fijne!) menukaart en een groot open lucht terras waar gedanst kan worden tot in de late uurtjes.
Wanderlust is van woensdag t/m zondag geopend van 12 uur ‘s middags tot 6 uur de volgende ochtend.
32 Quai d’Austerlitz, 75013 Paris

 

Spotted-by-Chris-Adidas
ADIDAS STAN SMITH X RAF SIMONS

 

Sneaker crush!! Deze Adidas Stan Smith zijn gemaakt in samenwerking met Raf Simons. Een Belgisch modeontwerper en creative director bij het Parijse modehuis Dior. Deze samenwerking kan dan ook alleen maar een succes zijn. Dit zijn echt beauties en een musthave voor mijn najaars garderobe.

 

Spotted-by-Chris-Polette
POLETTE EYEWEAR

 

Polette.com is de website wanneer je op zoek bent naar een (nieuwe) bril of zonnebril. Spot goedkoop en mega trendy. En ik mag je nu een exclusieve zomerkorting van 30% geven! Gebruik hiervoor de code ‘Palmbomen’ bij je bestelling!
Ga hier naar de website en bestel nog snel even jouw zomer bril.
(geldig van 14 tot en met 25 juli en niet in combinatie met de categorie uitverkoop)

 

Spotted-by-Chris-The-Loft-Amsterdam
THE LOFT AMSTERDAM

 

Vanaf 22 augustus opent het stijlvolste appartement van Amsterdam weer haar deuren. The Loft staat vol met alles wat nieuwer dan nieuw is op het gebied van interieur-, mode-, lifestyle-, en designgebied. Je kunt er ook een bakkie koffie doen, door boeken bladeren en fantaseren over jouw droomhuis.En alles wat je ziet is direct te koop.
22 augustus t/m 6 september, www.entertheloft.com

 

Spotted-by-Chris-Flared-Jeans
FLARED JEANS

 

De flared jeans is al een tijdje terug. En we gaan hem komend seizoen steeds vaker zien. Ik ben fan, want zeg nou zelf wie wil er niet ellenlange benen en een slanker figuur? Deze jeans is echt voor ieder figuur geschikt en super hip!
Op asos.com hebben ze een ruime keuze aan dit type jeans. En met verschillende prijskaartjes. Welke is jouw favoriet? Ga je voor de dure variant en leef je de rest van de maand op soep en brood of koop je de goedkopere (maar niet minder mooie!) versie waarbij je nog steeds een cocktailtje kunt gaan drinken in jouw nieuwe jeans :))
links: baby kick flare jeans € 47.94 / rechts: J.Brand martini flare jeans € 280.81

Tot volgende week voor een nieuwe Spotted by Chris!

Love,
-♥-
Chris

1 Comment

  • Nou, ik ben nog steeds geen fan van de Flared jeans en ga dat ook nooit worden, gelukkig zie je ze niet of nauwelijks op straat, houden zo!
    De Skinny jeans is en blijft de absolute nummer 1 jeans, daar ben ik echt fan van!
    Love Skinny jeans, daar heb je pas echt een mooi figuur in!

Comments are closed.