Spotted by Chris #37

Spotted-by-Chris-collage

 

 

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

Spotted-by-Chris-Stylelounge

 

 

Je hebt net een nieuw truitje gekocht en ziet een paar dagen later dat hetzelfde truitje 10 euro goedkoper is in een andere webshop. Aaahhh dit is misschien wel mijn nummer 1 ergernis wanneer het aankomt op online shoppen.
De website Stylelounge zorgt ervoor dat dit vanaf nu verleden tijd is. Stylelounge is namelijk dé vergelijkingssite wanneer je op zoek bent naar die mooie jeans of toffe sneakers. Op deze site vind je kleding, schoenen en accessoires van meer dan 80 online shops en altijd voor de beste prijs. 
Stylelounge.nl

 

Spotted-by-Chris-sandalen

 

Als we de catwalks moeten geloven gaan we hier dit voorjaar allemaal op lopen, sandalen met een plateauzool. Ik ben geen fan van alle varianten maar deze zijn clean, simpel en staan mooi bij al je nieuwe voorjaarsoutfits.
Pieces sandalen met plateauzool

 

 

 

Spotted-by-Chris-jeeigentaart

 

 

Heb je een speciale gelegenheid en ben je op zoek naar een mooie, originele en lekkere taart? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op jeeigentaart.nl. Op deze online taartenshop kun je je eigen taart creëeren. Er zijn verschillende vormen, maten en smaken, en ook glutenvrije taarten. Naast taarten vind je hier overheerlijke cupcakes en brownies. Wanneer was dat feestje ook alweer?
Jeeigentaart.nl

 

 

Spotted-by-Chris-lipgloss

 

Ook altijd op zoek naar de perfecte lipgloss? Die je niet iedere 5 minuten hoeft bij te werken en die je ook nog een beetje ziet wanneer je hebt gegeten? Ik probeerde de Infallible Le Gloss van L’Oréal Paris. Nog geen 10 euro maar worth a million dollars!
L’Oréal Paris Infallible Le Gloss

 

 

 

Spotted-by-Chris-Filling-Pieces

 

 

Sneaker addicts, just check it out! Hoe mooi zijn deze sneakers van Filling Pieces? En gewoon van eigen bodem!
Bekijk en shop ze hier allemaal

 

 

Spotted-by-Chris-overhemd

 

 

Laat het voor eens en altijd duidelijk zijn; geen enkele vrouw kan zonder een wit overhemd. Geen blouse dus maar een loose fit overhemd zoals deze van Denim & Supply.

Dit waren mijn spotted items van deze week. Ik hoop dat je het leuk vond! Volgende week ben ik weer bij je terug met many more <3

Fijn weekend!

Liefs,
-♥-
Chris