Spotted by Chris #38

Spotted-by-Chris-collage

 

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

 

Spotted-by-Chris-Furla

 

Deze snoepjes van FURLA spotte ik op Zalando. De zwarte variant staat al een tijdje op mijn wishlist maar van deze kleurtjes krijg je toch meteen de voorjaarskriebels?
Je shopt ze hier

 

 

Spotted-by-Chris-hangmatten

 

En als we dan toch aan het voorbereiden zijn op de zomer mag een relaxte hangmat natuurlijk niet ontbreken. Op deze webshop vind je super veel verschillende hangmatten in heerlijke zomerse kleurtjes. En….ik mag er binnenkort één weggeven! Stay tuned voor deze toffe give away!
Hangmat ‘Grenada’ Earth via Hangmat Gigant

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-Iconic-dresses

 

 

Ik heb dé webshop gevonden voor de perfecte party dresses! The Iconic heeft heel veel mooie en vooral unieke feestjurkjes die je niet overal zult zien. Van sneeuwwit tot colorful en van little black dress tot een ware galajurk. I love it!
The Iconic

 

 

Spotted-by-Chris-BSP-fiets

 

 

Wanneer het buiten wat mooier weer wordt begin ik ook steeds meer zin te krijgen om de fiets te pakken in plaats van de auto. En een hippe moeder fietst natuurlijk in stijl, zoals op deze mamafiets van BSP. Zoals de naam al doet vermoeden geniet je hierop nog meer van het leven. La dolce vita!
La dolce Vita mamafiets BSP

 

 

 

Spotted-by-Chris-jeeigentaart

 

 

Vorige week vrijdag vierden we de babyshower van mijn beste vriendin die in verwachting is van haar tweede kindje. Ik bestelde online een heuse babyshowertaart op jeEigenTaart.nl. Het was even spannend of hij heel bezorgd zou worden en of hij lekker zou zijn, maar hij zag er geweldig uit en viel enorm goed in de smaak.
Dus mocht je een taart willen bestellen voor een speciale of bijzondere gelegenheid, dan is deze online shop echt een aanrader!
JeEigenTaart.nl

 

 

Spotted-by-Chris-Puma-sneakers

 

Zoals iedere Spotted by Chris spotte ik deze week ook weer een paar fan-tas-ti-sche sneakers. Dit keer van Puma. Onverwachts dat wel, maar wat een beauties! Deze zouden prachtig staan onder een grijze of witte jeans in het voorjaar.
Je shopt ze hier.

Dit waren mijn spotted items van deze week. Ik hoop dat je het weer leuk vond! Alvast een heel fijn en gezellig weekend en see you back on Monday!

Liefs,
-♥-
Chris