Spotted by Chris #45

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

Deze week zet ik mijn 5 favoriete zomerjurkjes voor je op een rij!

 

 

 

Spotted-by-Chris-jurkjes-4

Een blousejurk is een item dat je niet alleen tijdens de warme zomermaanden kunt dragen. In het voor- en naseizoen draag je hem gewoon met een panty of maillot. En op een jeans wordt hij ineens een tuniek, love!
Topshop blousejurk donkerblauw

 

 

 

Spotted-by-Chris-jurkjes-1

De marinelook is back on track! Lekker preppy met een paar gympen en je maakt hem stoer met een paar zwarte veterlaarsjes.
ONLY jersey marine jurkje

 

 

 

Spotted-by-Chris-jurkjes-3

Een maxijurk mag natuurlijk niet ontbreken in je zomergarderobe. Deze donkerblauwe variant is een echte musthave voor alle zomeravonden en tochtjes op de fiets.
Selected Femme maxidress

 

 

 

Spotted-by-Chris-jurkjes-2

Mijn absolute nummer 1 is deze jurk van ADPT. Een lange witte blousejurk met een split aan beide kanten. Yes please!
ADPT. blousejurk wit

 

 

 

Spotted-by-Chris-jurkjes-5

Last but not least deze ge-wel-di-ge maxijurk met grafische zwart-wit print. Maakt mij niet direct mooier, maar als je de kleuren goed kunt hebben zou ik deze niet kunnen laten liggen. De patronen leiden net een beetje af van de “probleem zones” en hij is te combineren met vrijwel alle jackets en schoenen die je je maar kunt bedenken. 
Expresso maxidress zwart/wit

Dit waren mijn favoriete jurken voor de zomer. Als je me zoekt ben ik online (shoppen :)) Heel fijn weekend en tot maandag!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

 

 

 

1 Comment

  • Leuke jurken zeg! Ik ben vooral weg van die van Topshop. De eerste. Hopelijk is het model die dat jurkje draagt niet al te klein, want háár staat het wel mooi qua lengte. Voor mij zijn deze jurkjes vaak te kort!
    Ga een gauw neuzen op topshop!

    Liefs, en bedankt voor de inspiratie, Marjolijn

Comments are closed.