Spotted by Chris #49

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

 

Spotted-by-Chris-Little-Poster-Shop

Deze super leuke posters vond ik op Etsy.com. In The Little Poster Shop vind je niet alleen posters voor de babykamer, want er zijn er ook genoeg voor in je woonkamer. Handmade en zo te bestellen.
thelittlepostershop.etsy.com

 

 

 

Spotted-by-Chris-NEXT

Nog zo’n geweldige online shop voor kids; NEXT. Betaalbaar, hip en uniek. Naast kinderkleding kun je hier terecht voor jezelf, je man en je interieur.
www.next.com

 

 

 

Spotted-by-Chris-sneakers-Adidas

En dan even wat voor jezelf….Wat een fijne sneakertjes zijn deze van Adidas. Leuke kleuren, fijne dikkere zool en hip design. Yes!!
Adidas Originals KIEL via Zalando

 

 

 

Spotted-by-Chris-Ibiza-aan-de-Plas

Met deze fijne sneakers kun je op 3 juli as. naar een heel leuk festival in Rotterdam. Bij Ibiza aan de Plas waan je je voor een dagje op Ibiza. Foodtrucks, fashion, muziek en leuke kraampjes allemaal met een knipoog naar het hippe Ibiza.
De entree is gratis en voor kids er ook genoeg te doen.
Zondag 3 juli, Weissenbruchlaan, Hilligersberg Rotterdam

 

 

 

Spotted-by-Chris-Insjo

Een tas voor in je tas….Met voldoende vakjes, zakjes en ritsjes om ervoor te zorgen dat je niet meer verdwaald in je eigen tas. Insjö heeft ze in allerlei verschillende kleuren en maten. Fijn in die grote shoppers!
www.insjo.com

 

 

 

Spotted-by-Chris-Hunkemoller

Eén van mijn grote voorbeelden uit de bloggers- en vloggers scene is Anna Nooshin. En of ze al niet succesvol genoeg is, ligt eind augustus haar lingerielijn in samenwerking met Hunkemöller in de winkels. Toch best een beetje jaloers…Prachtige collectie overigens met veel items die ik direct zou kunnen aanschaffen.
Voor meer info klik hier

Dit waren mijn spotted items van deze week. Hoop dat je ze leuk vond! Fijn weekend en tot maandag!

Liefs,
-♥-
Chris