Spotted by Chris #51

Spotted-by-Chris-collage

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-lipgloss

Per toeval heb ik de meest mooie (en betaalbare) lipbalm/gloss gevonden. Deze van de Hema is top! Blijft lang zitten, droogt niet uit en geeft een fantastische kleur (check mijn laatste outfitpost)

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-Comma

Voor mijn vakantie naar Italië was ik shoppen in Den Haag en kwam ik dit merk tegen; Comma. Heeft coole trendy items met een stoere en vrouwelijke touch. Like!
Comma

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-sneakers

Nu ik eenmaal een paar in bezit heb blijven alle variaties erop kriebelen. Deze Stan Smith’s zijn opnieuw een hit wat mij betreft.
Adidas Stan Smith, via Zalando

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-vila-top

Ik blijf het zeggen; off the shoulder is het he-le-maal deze zomer. Dit topje in pasteltint is erg fijn om aan je garderobe toe te voegen.
Vila off the shoulder top

 

 

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-Vans-rugzak

 

Ook army print is hot en beloofd het najaar een nog grotere trend te worden. Dan zit jij alvast goed met deze toffe backpack.
Vans army print backpack, via Zalando

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-armshields

Tijdens de zomer is niets zo vervelend als zichtbare zweetplekken. Zoals onder je oksels….met deze pads is dit verleden tijd. Je kunt ze een aantal dagen achter elkaar gebruiken en er zitten 12 stuks in een verpakking. Fijn voor onder een blouse of top.
Magic Bodyfashion Armpit Shields, via Zalando

Dit waren mijn Spotted items van deze week. Een heel fijn weekend alvast en tot maandag!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

 

 

Bewaren