Spotted by Chris #52

Spotted-by-Chris-collage

 

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-Pomme-de-Jus

Wanneer je in Rotterdam bent moet je echt even naar het mooie en gezellige Hillegersberg. Je kunt hier heerlijk shoppen, lunchen en een terrasje pakken aan het water.
Als je er dan toch bent neem dan even een kijkje bij Pomme de Jus. Een kinderkleding winkel met merken die je niet overal tegenkomt. Met maten van 50 t/m 152 ga je hier zo wel voor de allerkleinsten als voor de iets groteren zeker iets vinden.
Pomme de Jus, Bergse Dorpsstraat 109a, Rotterdam
www.pommedejus.nl

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-Pom-sjaal

Nog meer “pom” maar dan uit Amsterdam. Ken je deze sjaals al? Ze zijn allemaal voorzien van een hippe en opvallende print of kleur en of de zon nu schijnt of niet, hier wordt je zeker blij van!
Sjaal POM Amsterdam via De Bijenkorf

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-Adidas-sneakers

Nog zo’n item waar je blij van wordt…de nieuwe sneakers van Adidas worden nu al de opvolgers genoemd van de Stan Smith. Kate Moss droeg ze jaren geleden al, en nu zijn ze in een nieuw jasje gestoken. Deze ‘Gazelle’ van Adidas vind ik wel erg tof!
Adidas Gazelle via Zalando

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-glazen

Leuke vrolijke glazen om te gebruiken in je eigen huis, in de tuin of om mee te nemen naar de picknick. Love!
Sass & Belle
www.sassandbelle.co.uk

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-Maison-scotch-bikini

Nu het sale is zijn die mooie items ineens een stuk betaalbaarder. Wat dacht je van deze bikini? Hiermee ga je zeker opvallen op het strand!
Bikini Maison Scotch

 

 

 

 

Spotted-by-Chris-Nike-Woven

Deze Spotted staat vol met mooie sneakers. En dit zijn wel de toppers van de week! Deze Mayfly Woven van Nike zijn ultralicht en gemaakt van heel luchtig en zacht materiaal wat ze de ultieme zomersneakers maakt. 
Ik heb ze deze in grijs net toegevoegd aan mijn schoenengarderobe. Naast grijs zijn ze er in zwart en donkerblauw.
Nike Mayfly Woven grey via Nike.com

Dit waren mijn Spotted items van deze week! Hope you like it!

Fijn weekend en tot maandag!

Liefs,
-♥-
Chris