Spotted by Chris #67

spotted-by-chris-collage

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

 

 

spotted-by-chris-the-cherry-picker

Deze week begin ik de Spotted by Chris met iets nieuws van…mezelf! Na een fantastische trip naar Mallorca, veel gesprekken en gezamenlijke interesses ben ik samen met een vriendin gestart met ‘The Cherry Picker”.
The Cherry Picker is een online en offline concept waarbij fashion en styling bijelkaar komen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat het niet alleen gaat om wát je draagt maar ook hóe je het draagt.
The Cherry Picker organiseert trendy fashion party’s bij je thuis die vol staan met shoppen, styling, adviezen en natuurlijk heel veel lol en gezelligheid!
Voor het einde van het jaar lanceren wij ook onze online shop. Dus mocht je niet kunnen wachten tot jouw eerste fashion party, dan kun je de meest stijlvolle basics en absolute musthaves ook alvast online shoppen!
Voor meer info check de site www.thecherrypicker.nl en ik hou je komende tijd natuurlijk van alles op de hoogte!

 

 

 

 

spotted-by-chris-mango-jurk

De feestdagen komen steeds dichterbij en dus is het weer tijd voor het bedenken van je december outfits. Ik shopte dit jurkje een paar maanden geleden in Spanje en zag hem bij Mango voorbij komen. Niet alleen mooi voor de feestdagen maar ook op een doordeweekse dag stoer met bikerboots en een leren jasje.
Jurkje MANGO

 

 

 

 

spotted-by-chris-noeser

Ook leuk voor de feestdagen maar dan voor je kroost; de Flash collection van Noeser. Feestelijke items die je goed met elkaar kunt combineren en met de nieuwe wintercollectie van dit leuke merk.
www.noeser.eu/nl

 

 

 

 

spotted-by-chris-camouflage-jackBen je net zo gek van de camouflage trend als ik? Dan mag dit jasje niet in je garderobe ontbreken! Combineert makkelijk en heb je de komende jaaaaaaren plezier van!
Camo jasje TOPSHOP

 

 

 

 

spotted-by-chris-sneakers

En welke schoenen draag je hier dan bij? Ik zeg sneakers, in deze opvallende maar warme kleur. Uiteraard van Nike, what else?!
Sneakers NIKE air max 2016

 

 

 

 

spotted-by-chris-elvy-bag

Deze tekst staat voor stoer, independent en een tikkeltje eigenwijs. Wanneer je deze karakter eigenschappen herkent dan is het tijd om dit tasje aan te schaffen. Zo laat je direct zien wat je in huis hebt ;))
ELVY rock tasje eur 69,95  (te bestellen via The Cherry Picker, stuur me even een mailtje info@thecherrypicker.nl :))

En hiermee sluit ik de Spotted by Chris van deze week af. Ik hoop dat er een paar leuke items voor je bij zaten en wens je een geweldig leuk weekend toe! Tot volgende week!

Liefs,
-♥-
Chris