Spotted by Chris #68

spotted-by-chris-collage

Spotted by Chris. Iedere vrijdag een overzicht van nieuwe trendy fashion items, mooie beauty producten, te gekke hotspots, hotels, cities en nog veel meer nice and need to know spotted by Chris.

 

 

 

 

spotted-by-chris-hippe-geboortekaartjes

Ben je in verwachting of wil je een vriendin een webshop tippen met te gekke geboortekaartjes? Dan moet je echt even kijken op hippe-geboortekaartjes.nl. Zoals de naam al doet vermoeden vind je hier hippe en unieke geboortekaartjes voor jongens, meisjes, tweelingen en adoptie.
En het allerleukste kaartje ontwerp je natuurlijk zelf! Creëer precies het kaartje zoals jij het hebben wilt. Wil je eerst zelf beoordelen hoe je kaartje is geworden? Dan kun je ook een proefdruk bestellen voor slechts 1 euro. Je ontvangt dan direct een leuk pakket met o.a. een waaier met alle papiersoorten en envelopkleuren.
En zoals er trends in de mode zijn, zo zijn die er ook in geboortekaartjes. Er is dan ook voor iedere stijl een passend kaartje. Of je nu houdt van vintage of juist van lekker hip.
De kaartjes kun je eenvoudig online bestellen en wanneer je voor 18 uur vandaag bestelt, ontvang je de kaartjes de volgende dag al in huis.
www.hippe-geboortekaartjes.nl

 

 

 

 

spotted-by-chris-hutspot-rotterdam

Hutspot is nu ook geopend in Rotterdam! Wat ooit begon als een pop-up store in de Utrechtsestraat in Amsterdam, heeft nu twee vestigingen in Amsterdam, één in Utrecht en nu dus ook één in Rotterdam. Hutspot is een unieke shopping ervaring. Je vindt er bijzondere merken, designers, artists en ondernemers. Fashion, lifestyle en food komt hier samen. Aanrader!
Hutspot Rotterdam, Karel Doormanstraat 317, Rotterdam

 

 

 

 

spotted-by-chris-warehouse-trui

Ben je nog op zoek naar een warm maar tegelijkertijd stijlvol coltruitje? Ik heb een mooie variant gevonden op het basic exemplaar.Deze met strass steentjes is niet alleen lekker warm en leuk doordeweeks op een jeans maar doet het ook goed op een zaterdagavond op een leren broek of rok.
Warehouse coltruitje via de Bijenkorf

 

 

 

 

spotted-by-chris-elvy-bags

Volgens mij zijn de tasjes van Elvy al een keer voorbij gekomen in de Spotted by Chris. Maar omdat er zoveel leuke nieuwe styles zijn kon ik je deze echt niet onthouden!
Check out de website en oordeel zelf <3
www.elvyfashion.nl

 

 

 

 

spotted-by-chris-yellowkorner

Ben je al bekend met Yellow Korner? Dit is de galerie van de nieuwe generatie verzamelaars. Yellow Korner zorgt voor het verhogen van het aantal exemplaren van een kunstfoto waardoor deze voor vele verzamelaars beschikbaar komen. Zo kiest Yellow Korner ervoor om 1000 exemplaren voor € 50 per stuk af te drukken in plaats van 10 afdrukken voor € 5000 per stuk.
Top voor jou, want zo kun je aan coole kunstfoto’s komen zonder dat je er een (te) hoge prijs voor hoeft te betalen.
Je kunt alles online bestellen maar de nieuwe galerie ook bezoeken in Rotterdam.
Yellow Korner, Meent 7a-9a, Rotterdam
www.yellowkorner.com

 

 

 

 

spotted-by-chris-topshop-trui

Ik spotte alvast dit geweldige topje voor de kerst <3. En mocht je het zonde vinden om deze slechts één keer te dragen dan zou ik zeggen: draag hem met een gerust hart wat vaker. Op een jeans of pantalon bijvoorbeeld.
Topshop semi-transparante top via de Bijenkorf

En met deze party top sluit ik de Spotted by Chris van deze week af. Ik hoop, zoals altijd, dat je wat inspiratie op hebt kunnen doen of toffe dingen hebt gezien die je (net als ik) direct wil aanschaffen :))

Fijn weekend!

Liefs,
-♥-
Chris