De keuzes van je baby

 Twistshake-1

Milan is bijna 10 maanden oud. En volgens de ‘oei ik groei!’ app welke op mijn telefoon staat betekent dit dat hij opnieuw een stapje maakt in zijn ontwikkeling. Volgens de app en het gelijknamige boek heet dit een ‘sprong’. En deze sprong gaat (net zoals de eerdere sprongen en degenen die er nog aan moeten komen) gepaard met een aantal symptomen; slechter slapen, minder goed eten, humeurigheid en hangerigheid.

Tot nu toe verliepen alle sprongen ook precies zoals het boek en de app aangaven. Maar nu heeft Milan er iets nieuws bij…een eigen willetje. Zo klein als hij is weet hij al heel goed wat hij en vooral ook niet wil. Dit geeft soms lastige momenten maar ervaring leert dat met een hoop “negeren” je al een heel eind komt. Aan de andere kant heeft een eigen wil ook een hele hoop leuke kanten; je ontdekt het karaktertje van je kindje, het wordt nu steeds meer een ‘echt’ mensje en hij kan steeds beter aangeven wat hij wel en wat hij niet leuk vindt.

Dit geldt ook voor eten en drinken. Milan weet nu al heel goed wanneer, wat en hoe hij wilt eten en drinken. Eten doet hij dan ook het liefst zelf, met een vorkje :)) Zo leuk om te zien hoe snel hij zichzelf dit soort dingen aanleert. En wat vind ik het knap dat mijn zoontje dat al kan, dat is misschien nog wel het meest grappige van alles.
Drinken is ook een ding apart. Hij doet dit nog niet uit een (tuit) beker. Hiervan begrijpt hij namelijk nog niet hoe het werkt. Maar ik wilde hem, naast zijn melkfles, wel graag een andere fles of beker geven waaruit hij andere drankjes drinkt, zoals water en thee.

Deze fles van Twistshake begrijpt hij wel. En door de kleur heb ik het idee dat hij hem nog leuk vindt ook. Voordat Milan een halfjaar was kende ik deze fles niet en had ik nog niet eerder van het merk gehoord. Ik gebruikte Dr.Brown flessen welke bekend staan als dé babyflessen voor het minimaliseren van (darm)krampjes. Deze hebben wel een wat saaie kleur en zijn naar mijn idee moeilijk schoon te maken.
Deze fles van Twistshake heeft hetzelfde effect; minder krampjes. De filter (mixer) in de fles voorkomt dat de melk de speen verstopt doordat de poeder goed wordt opgelost. En deze speen is speciaal ontworpen om krampjes te minimaliseren.
De fles heeft ook een anti-lek dop, wat voor mij onmisbaar is wanneer je moeder bent! Want melkvlekken in je tas of een flesje welke je leeg uit je tas haalt terwijl deze thuis nog vol zat…dat wil je niet. Daarnaast is deze wél snel en makkelijk schoon te maken en heeft hij ook nog eens een hippe kleur.

Ik gebruik hem nu niet meer voor de melkflesjes voor Milan maar als “tusssenfles” totdat hij zelf uit een (tuit) beker kan drinken. Naast het functionele vind ik de kleuren echt heel tof. Naast blauw is de Twistshake er ook in paars, groen, wit, oranje en roze.

EN….IK MAG ER TWEE WEGGEVEN!! 

Hoe kun je meedoen?
-like de Facebookpagina van Twistshake (hier)
-volg mijn Instagram account
-en geef hieronder aan waarom jij deze fles wilt winnen + de kleur welke je graag zou willen

Volgende week vrijdag 30 oktober kies ik twee winnaars! Good luck!

Love,
-♥-
Chris

Twistshake-3

Twistshake-2

2 Comments

  • Wat een mooie bekers! Ik ben op zoek naar de ideale beker voor onze boef James. Hij drinkt gelukkig zijn melk goed uit de fles maar daarnaast is t vooral feesten, gooien en spelen met (tuit-)bekers en alle andere drinkflessen die wij inmiddels in huis hebben. Wie weet helpt deze mooie beker hem goed drinken (en hoe fijn dat deze niet lekt).. James zou de blauwe kiezen 😉

  • Ik doe mee voor mijn dochter van ook 10 maanden met reflux. Ze spuugt nog veel en het zou mooi zijn als deze fles werkt!! Ik zou voor haar de roze fles kiezen! En wie weet gaat ze dan ook eindelijk ook gewoon water drinken!

Comments are closed.