! GIVE AWAY ! Little Dutch

Winactie-Little-Dutch

EĆ©n van de meest onmisbare musthaves voor je baby is een goed babyslaapzakje. Ze kunnen zich hierin niet loswoelen, moeilijker omdraaien en niet mee uit bed klimmen. En dat is fijn voor een goede en veilige nacht, voor je baby en voor jou! Na een paar maanden kwam ik er dan ook achter dat Milan geen hippe pyjama nodig had, maar een hippe slaapzak! Want van die pyjama zie je nu eenmaal weinig meer wanneer je de rits van de slaapzak hebt dichtgedaan ;))
Nu zijn er niet heel veel merken welke van die hipper-de-pip pyjama’s verkopen voor een betaalbare prijs. Want om je baby nu direct in een designer slaapzakje te leggen wanneer hij er 1) zo is uitgegroeid en 2) binnen no-time verwassen uit ziet is net een beetje zonde van dat prijskaartje.

Maar er is een merk welke wel van die hippe slaapzakjes verkoopt welke ook nog eens betaalbaar zijn; Little Dutch.
Little Dutch verkoopt kleurrijke baby- en kinderaccessoires voor de allerkleinste ukkepukkies. Deze producten zijn niet alleen super functioneel maar zien er ook heel tof uit. Trendy en toch tijdloos. En je kunt zo goed als alles met elkaar combineren.

En nu komt het….ik mag maar liefst 2 (!) zomerslaapzakjes weggeven!! Dus ben je op zoek naar een leuke slaapzak voor jouw baby dan raad ik je zeker aan mee te doen!

Wat moet je doen?
-like de Facebook pagina en Instagram van Little Dutch
-like de Styled by Chris Instagram en Facebook pagina
-kies jouw print op www.littledutch.nl
-geef hieronder aan waarom jij jouw gekozen slaapzak moet winnen

Op woensdag 19 augustus as. maak ik op de Facebook pagina van Styled by Chris twee winnaars bekend!

Good luck!

Love,
-ā™„-
Chris

Winactie-Little-Dutch-2

27 Comments

 • Heb helaas geen instagram dus hoop dat Facebook ook genoeg is….. Zou graag kans maken op ruiten mint met beige. Deze zal mijn kleine man heel leuk staan. De dekens trapt hij inderdaad steeds los dus een slaapzak is veel makkelijker!

 • De slaapzak met de vliegtuigjes is wel erg gaaf! Zou hem graag willen winnen voor een vriendinnetje. Is een mooi kraamcadeau om haar mee te verrassen! šŸ™‚

 • Wauw, wat een leuke actie! Voor onze dochter hebben we een geboortekaartje gekozen van little dutch, de roze met allemaal kleine roosjes! Dus een slaapzakje met dat printje zou fantastisch zijn!

  Heb overigens geen instagram, maar hoop dat het liken op facebook voldoende is..!
  liefs Bettie

 • Wat een gave slaapzakken! Onze kleine knul begint nu met omrollen in zn bedje, dus een slaapzak zal nu wel ideaal zijn! Wij vinden de 0798 – ruiten mint & beige het mooiste ā™”

 • Alle pagina’s en Instagrams geliked! Totally in love with pink blossom, wat een geweldig slaapzakje, ik zou er het liefst zelf in gaan liggen!

 • Alles geliked:-) Zou fantastisch zijn als we de slaapzak met vliegtuigjes winnen voor onze kleine jongen. Staat perfect bij de hoes v/h aankleedkussen:-)

 • Pink blossom zou Yara geweldig vinden. Ze slaapt nu in een slaapzak van haar grote broer ? en dat kan echt niet meer. Dus fingers crossed…..!!

 • Super gave slaapzakje zeg! Voor mijn binkie wil ik wel de sterren print! Maar ook met de vliegtuigprint vind ik fantastisch. Kan gewoon niet kiezen

 • De sweet mint zou zo sweet staan in ons kamertje, dat hopelijk vanaf volgende week of de week erna bezet zal zijn met een lief meisje of jongetje!

 • Ik zou heel graag de mooie blauwe slaapzak willen met strepen en sterren, voor m’n lieve Cas die net thuis is uit het ziekenhuis en de komende tijd dagelijks 2 hele valse injecties krijgt. Omdat hij zo ontzettend dapper is!!

 • Super leuk!

  Ik zou heel graag de mixed stars mint willen winnen voor ons zoontje. Wij hebben al een paar dingetjes met het mint vliegtuigje. Maar ons ventje is ons kleine sterretje. Hij doet het super en met 2 maanden is hij al flink aan het brabbelen maar krijgt ook al een beetje tandjes. We merken dat hij last heeft maar blijft ook zo rustig. We zijn super trots, dus zo een gave slaapzak zou zeker bij zijn persoonlijkheid en ons gevoel passen šŸ™‚
  Wij gaan hier duimen!

 • O, wat een leuke win actie weer Chris! Ik doe heel graag mee voor Lou. Wellicht dat de slaapzak van Little Dutch kan zorgen voor goede nachten, want inmiddels breken die gebroken nachten ons een beetje op! Dan voelt Lou weer koud en dan weer te warm, dus met zo’n warmte regulerend slaapzakje zou het zo maar eens goed kunnen gaan! Als ik de gelukkig ben, dan kies ik voor pink blossom.

 • Pink blossom wil ik graag winnen voor mijn kleine prinsesje. Wij zijn net terug van het consultatiebureau waar zij haar eerste twee prikjes heeft gekregen. Ze heeft het ontzettend goed gedaan en verdiend het om in stijl te slapen ?

 • De blauwe met roosjes! Ik had voor onze kleine meid een wieg en ledikant deken met die print gekocht. (Waar ik nog steeds verliefd op ben) Maar na een paar weekjes kwamen we erachter dat ze behoorlijk druk is in haar wiegje en een slaapzakje veel beter voor haar is. Ze is nu 12 weekjes en slaapt in een saaie grijs met wit met jip en janneke erop . Dit past natuurlijk veel beter bij haar kamertje <3

 • Vliegtuig mint, omdat wij januari ons eerste kindje verwachten! (En nog niet zo’n mooi slaapzakje hebben)

 • Ik zou heel graag de zomerslaapzak lichtblauw met roosjes & roze klein ruitje willen winnen voor mijn beste vriendinnetje. Na 3 jaar proberen eindelijk zwanger van een meisje! Hoe leuk zou dit cadeau zijn!

  Zelf ook zwanger maar willen het geslacht niet weten en tjah dan is patroontje uitzoeken best moeilijk!

 • Wauw, mijn kleine mannetje is een kleine druktemaker en zonder slaapzakken VLiEgt ie alle kanten op dus graag het slaapzakje met vliegtuigjes in mintkleur??

 • Ik wil heel graag een prachtige Mixed stars mint slaapzak voor mijn geweldige lieve en mooie Lyam. Omdat ik super trots op hem ben en jullie producten geweldig vind.

 • Zou graag de mintgroene met vlidgtuigjes willen winnen voor mijn kleine jongen.
  Hij groeit zo hard dat zijn andere slaapzakjes nu alweer te klein zijn.
  In deze geweldige slaapzak zou hij heerlijk weg kunnen dromen. Mijn kleine jongen blij,mama blij šŸ˜‰

 • Superleuke winactie & Wat een gave slaapzakjes! Als ik mocht kiezen zou ik voor de grijze met vliegtuigjes gaan. Ons zoontje James is met z’n 7 maandjes uit z’n eerste slaapzakjes gegroeid en we zijn nu op zoek naar een toffe nieuwe.. Gevonden! Bij littledutch dus šŸ˜‰ fingers crossed!!

 • Sweet mint slaapzakje please!!
  Superleuk kado voor mijn allerliefste (tweeling) zus die zeer binnenkort haar eerst kindje verwacht! ā¤ļø

  Fingers crossed! šŸ˜‰

 • For my little baby god daughter who i haven’t seen in a year! Blue plains ofcourse cause i want nothing more than to fly to her and gift this cutie to her!

Comments are closed.