! GIVE AWAY ! | Z8 Limited Edition

Give-away-Z8

 

Een nieuw modeseizoen betekent niet alleen nieuwe frisse items voor mom. Want hou je net zo van mode als ik dan zul je vast herkennen dat een groot deel van je verdiende centen op gaat aan het shoppen van kleding voor je kid(s).

Maar wat zou het fijn zijn dat je aan het einde van de maand ook nog eens wat geld op je rekening over houdt voor een koud biertje of hippe cocktail op een zonnig terras. Deze maand kan dat, want ik geef dit geweldige setje weg van de nieuwe limited edition van Z8!

Het super coole shirtje “Elza” en bijpassende broekje “Bea” zijn in maat 68. Ze hebben frisse zomerse kleuren en zijn gemaakt van zacht katoen om ervoor te zorgen dat jouw kindje zich helemaal comfortabel voelt.

 

Wil jij dit setje winnen voor jouw baby of vind je het leuk om zelf cadeau te geven? Doe dan mee als volgt:

 • like de facebookpagina van Styled by Chris
 • deel het bericht op Facebook
 • laat mij weten in een comment hieronder waarom jij dit setje van Z8 moet winnen (de leukste reactie wint!)

 

Op vrijdag 15 april as. maak ik de winnares bekend op Facebook! Ik ben nu al benieuwd naar je reactie!

Succes!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

 

10 Comments

 • Als ik het setje win, dan geef ik het cadeau aan vriendinnetje van mij! Ze heeft al 2 stoere boys en is nu in verwachting van 2 meisjes!! Dus dat wordt straks volle bak! En in deze spannende tijd kan ze wel een leuke verrassing gebruiken!!
  Ik ga nu snel het bericht delen!!

 • Ik zou het cadeau geven aan het kleinste schattigste pasgeboren meisje van de wijk… Lize!

 • Graag zou ik dit setje winnen voor mijn zus die haar eerste kindje in augustus verwacht. Zij is uitgerekend op de eerste verjaardag van mijn eigen dochter. Hoe toevallig en speciaal zou dat zijn ?

 • Ik zou het geven aan je beste vriendin Evelien die net is bevallen van een prachtige
  dochter Lizexxxx

 • Heel graag voor ons meisje wat nog geboren moet worden!
  Na een jongen moeten we nu een compleet nieuwe garderobe en daar zou dit setje heel goed tussen passen!

 • Ik wil hem heel graag winnen voor m’n vriendinnetje Tiffany, zij is echt een top wijffie! Haar stoute droom word in september werkelijkheid..Na 2 prachtige mannen verwacht zij nu als kers op de taart een prachtig meisje! Helaas woont ze niet naast de deur maar staat ze ondanks dat als luisterend oor veel voor mij klaar

 • Ahhh vet leuk!! Graag voor mijn minimeisje die al ruim een half jaar is maar nu nog in maatje 62 zit. We hadden kleertjes in 68 maar veel ervan was voor wat koudere weer omdat we dachten dat groeien ieta harder zou gaan 🙂
  Dus dit setje zou super wezen!

 • WAUW!!! ?

  Ik kan niet echt iets heel origineels verzinnen en het moet toch “echt” blijven, dus laat ik maar gewoon eerlijk zeggen dat ik gewoon heel graag win voor ons babymeisje Liz ? die precies deze zomer maat 68 zal hebben! ?? En een cadeautje heeft ze wel verdiend na alle pijn en de onderzoeken die ze nu heeft naar koemelkallergie.

  En euh, mama is gewoon VERLIEFD! ❤️

  Ice ice baby! ?(Want ijs verzacht alle pijn toch? ☺️)

 • Ach wat een prachtig mooi setje, dat zou geweldig staan bij mijn allereerste kleindochter! En inmiddels is het me wel duidelijk dat haar moeder helemaal weg is van Z8, dus met dit cadeau maak ik mijn kleindochter EN dochter heel blij! Die laatste misschien nog wel het meest haha! En oma wil ze graag verrassen!

Comments are closed.