! Give Away ! BoBike One

BoBike-give-away-2

Je kent ze vast wel..de hippe kinderzitjes van Bobike. Nu is er een nieuwe aanwinst; de Bobike One. Een kinderzitje voorop de fiets geschikt voor jouw kindje vanaf 9 maanden (of wanneer je kindje zelfstandig kan zitten) tot 3 jaar (of 15 kg).

De Bobike One is ideaal voor het drukke stadsleven. Het heeft een hip design van Nederlandse bodem. Het kinderzitje is dubbelwandig en is voorzien van kleurvast materiaal. Dit maakt hem tevens heel duurzaam en veilig. In plaats van een kussentje heeft de Bobike One een comfortabele zitting van waterafstotend materiaal. Zachte en comfortabele schouderriemen en de voetsteuntjes verstel je eenvoudig, zonder gereedschap :)) En uiteraard voldoet de Bobike One aan alle geldende veiligheidsnormen voor kinderzitjes.

De Bobike One is verkrijgbaar in 7 fashionable kleuren en….ik mag er één weggeven!!!

Wat moet je doen?
-plaats hieronder een reactie waarin je omschrijft waarom jij de Bobike One moet winnen
-geef aan naar welke kleur jouw voorkeur uitgaat (check hier alle kleuren)
-plaats je reactie voor zondag 31 mei as

Zondag 31 mei om 20.00 uur kies ik uit alle comments een winnaar met de meest originele reactie.

Succes!!

Love,
-♥-
Chris

7 Comments

  • Ik doe heel graag mee voor Lou!! Dan kan ze over een paar maanden lekker bij papa voorop de fiets terwijl grote broer Tijn achterop bij mama zit!! En dan kunnen we met z’n vieren op de fiets naar Artis!
    Als ik zou winnen, dan kies ik voor de antraciet grijze variant!! Mooie zitjes deze nieuwe lijn!

  • Heel leuk! Zou de camelbruine kiezen, die staat t mooist bij m’n fiets. We wonen dan wel niet in de stad maar ook in ons dorp zouden we er helemaal de blits mee maken.. & misschien kunnen we er zelfs mee naar ons neefje fietsen, via de stad, dat dan weer wel 😉

  • Wat een leuke actie! Wij hebben 2 zoontjes (1 en 2,5 jaar) en ik heb helaas maar 1 fietszitje achterop. Ik zou het zo leuk vinden om met beide jongens te gaan fietsen. Vooral in de buurt waar ik woon (Amsterdam Zuidoost) Daar zie ik heel weinig mensen fietsen, laat staan met 2 kinderen op de fiets 🙂 Ik zou alle aandacht trekken van de voorbijgangers, dus dan is het helemaal leuk als ik op mijn opgepimpte mama fiets ook nog een mooie Urban Grey bobike kinderzitje heb. Op deze manier heb ik ook meteen een goede work-out! Fit & Fashionable at the same time.

  • Ik wens deze bobike lichtgrijs te winnen omdat ik onlangs ben gaan wonen in het buitenland waar fietsen met kinderen nog niet echt wordt gedaan. Ik als Hollandse kan niet zonder fiets maar door emigratie en een jonge baby is het er niet van gekomen om een fiets met kinderzitje aan te schaffen. Ik droom al een tijd van fietsen met mijn kleine meid. Met de bobike kan ik deze droom werkelijkheid worden.

  • Ik zou de Urban Black versie graag willen winnen, zodat ik samen met mijn dochtertje en haar paps door Rotterdam kan cruisen 🙂

  • Ik doe graag mee! Mijn zoontje mag er bijna in! Voor de zomermaanden dus perfect! Dan kan ik m eindelijk laten zien hoe mooi Nederland is (ipv vanuit de auto) en wijzen naar de koeien en de schapen in de wei. Ik zou zelf kiezen voor de blauwe kleur, zodat zij kunnen kijken naar ons (lekker opvallend! Haha)

  • Jippie!! Super blij! Dank je wel Milan en Chris! Ik zal een foto sturen als we onze eerste fietstochtje maken met Lou! xx

Comments are closed.