The best bikini for your body

Bikini-summer-proof-1

Heeft niet elke vrouw twee gedachtes bij de zomer; het fantastische weer, uitkijken naar je vakantie maar ook……opnieuw in je bikini.
Voor mij is een bikini kopen net zoiets als het doen van boodschappen of het schoonmaken van mijn huis; onvermijdelijk maar niet iets waar ik naar uit kijk. En wanneer ik ermee bezig ben hoop ik er zo snel mogelijk vanaf te zijn.

Iedere vrouw kan wel een (aantal) mindere punten van zichzelf opnoemen en eenmaal in bikini zijn deze punten niet echt te verbloemen. Althans dat denk je misschien….

Want er zijn wel wat tips & tricks. Welke bikini past nu het beste bij jouw figuur?

Appelfiguur:
(jij hebt slanke benen, smalle heupen, weinig taille, grotere borsten en bredere schouders)
Ga voor een beugel bikini welke goede ondersteuning geeft aan je borsten en deze als het ware wat “lift”. Mocht je je storen aan jouw buikje, dan kan een tankini een uitkomst zijn. En deze zijn er ook mét beugel. En onthoudt: donkere kleuren laten kleiner lijken wat je kleiner wilt laten lijken.

Peerfiguur:
(jij hebt een platte buik, slanke taille, bredere heupen en vollere benen)
Benadruk je bovenlichaam door een bikini met print of kleur te dragen. Hierdoor komt je figuur meer in verhouding. Een hoger en breder bikini broekje doet ook wonderen voor een peerfiguur met onzekerheden over haar heupen.

Recht figuur:
(jij hebt een slanke en atletische bouw met weinig vormen)
Wanneer je je atletische bouw wilt accentueren kies dan een sportieve bikini. Wil je meer vormen creeëren? Ga dan voor een bikini met print. Ook kun je, wanneer je een recht figuur hebt, de monokini heel goed hebben.

Zandloperfiguur:
(jij hebt gelijke schouders en heupen en een duidelijke taille)
Met dit figuur kun je een hoop bikini’s hebben. Wil je je taille extra benadrukken? Ga dan voor een hoog broekje. Leg de nadruk op je heupen door een broekje met striksluiting te dragen.

Hartfiguur:
(jij hebt brede schouders, vollere armen, volle borsten en een buikje. Jouw benen, heupen en billen zijn meestal slank)
Probeer een halter bikini te vermijden. Hiermee leg je teveel nadruk op je brede schouders. Kies een beugel bikini welke je borsten goede ondersteuning geeft en waarin ze mooi uitkomen en ga juist voor een opvallend broekje.

Voor de mooiste bikini’s welke passen bij jouw figuur, moet je de bikini’s van Otto.nl eens bekijken. Deze vindt je hier.

Fijne bikini proof zomer!

Love,
-♥-
Chris