Hoe draag je de trend….groen

 

DE TRENDKLEUR VAN DIT SEIZOEN

Groen is hotter dan hot. Fijn want deze kleur staat bijna iedereen. De verschillende tinten groen van dit seizoen maken je het shoppen nóg wat makkelijker. Want zo kan ook jij een item vinden in de tint die jou het mooiste staat.
Groen is wat mij betreft echt het nieuwe zwart. We zagen hem al super veel op de catwalks tijdens grote shows maar ook wat betreft streetstyle kun je er niet omheen.
We lijken groen allemaal te omarmen. Het is een kleur die ons een goed gevoel geeft en een kleur die we direct associëren met de natuur.

VERSCHILLENDE TINTEN GROEN

In mijn laatste outfitpost kon je al een glimp omvangen van mijn sneakers in de trendkleur van dit seizoen. Blog nog niet gelezen? Je checkt hem hier.
Tijdens een opruimsessie van mijn garderobe kwam ik erachter dat ik best veel kleding heb in het groen. Variërend van jade tot mos. Veel nog van voorgaande seizoenen. En deze blijken nu perfect met elkaar te combineren.
Vooral verschillende tinten groen gecombineerd in één outfit geven super leuke en verrassende looks.

STYLE TIPS

  • kijk goed naar welke tint groen het beste bij je past en jou het mooist staat (kijk goed wat de kleur doet in je gezicht).
    Gebruik deze tint als bovenstuk van je outfit. Is mosgroen je favoriet maar staat dit je minder goed? Draag deze dan aan de onderkant, bijvoorbeeld een broek of schoenen, of als accessoire.

 

  • ben je wel van een beetje kleur? Ga dan voor groen in combinatie met oranje. Hiervan ontstaan prachtige looks!

 

  • draag je veel zwart? Schaf dit seizoen één groen item aan. Het liefst in de vorm van een jas of blazer. Hiermee maak je je zwarte outfits meteen een stuk spannender. Dit zijn mijn favorieten:

 

 

  • ga voor ton-sur-ton. Heb je lef en ben je net zo’n fan als ik? Ga dan voor een volledige outfit in deze kleur. Van jas tot tas! Gebruik verschillende materialen en tinten om ervoor te zorgen dat je outfit geen saai geheel wordt.

Liefs, Chris