Hoe draag je de trend…Lila

 

DIT WORDT DÉ KLEUR VAN HET NIEUWE SEIZOEN

Let’s be honest; ik heb er zelf ook even aan moeten wennen alvorens ik ooit één item van deze kleur zou aanschaffen. Maar inmiddels ben ik om. En hoe!
Lila wordt dé kleur van het nieuwe seizoen, en laat dit nu net de kleur zijn die zo mooi past bij het voorjaar. Want wanneer lavendel gaat groeien weet je dat er mooier weer in aantocht is. Meer zon, warmere temperaturen en jassen die we weer de zolder op kunnen gooien…
Ik kan niet wachten op de eerste gin tonic op het terras en de allereerste dag van het jaar dat ik in een t-shirt naar buiten kan.

Met dit heerlijke vooruitzicht willen we deze passende voorjaarskleur allemaal wel dragen, niet?

TON SUR TON

Waar ik stiekem een beetje verliefd op ben is lila in ton-sur-ton. Ga voor verschillende tinten en combineer ook met wat donkerder paars. Zeker wanneer je een koel kleurentype bent, en dan bij voorkeur een zomertype, staat dit jou geweldig!
En voor alle girls die net zo’n fan zijn van jeans als ik; lila is een match made in heaven. Vooral jeans in een lichtere wassing doen het goed.

STYLE TIPS

  • Helaas maar waar; lila staat niet iedereen even mooi. Lila heeft van nature een koele ondertoon en kan het beste worden gedragen door types met een koele ondertoon in de huid en in het haar. Ben je een warm type, dan zou ik deze kleur niet direct bij je aanraden.
    Mocht je een warm type zijn en verzot zijn op deze kleur, dan kun je hem het beste combineren met een warme kleur. Denk bijvoorbeeld aan beige, bruin of mosterdgeel (tof!). 

 

  • Jeans, blauwe trui en lila jas…doen! Te gekke combinatie. Gedurfd maar super mooi.

 

  • Nog een puntje voor warme kleurentypes; ga voor lila schoenen of tas. Dit kan altijd en matcht super mooi met jouw kleuren. Lila is gemakkelijker te combineren dan je denkt.

 

  • Ben je een type dat veel zwart draagt? Voeg een lila item of accessoire toe. I know this will make you happy :))

Liefs, Chris