How to Style | Jumpsuit

How-to-Style-jumpsuit-1

We herkennen het waarschijnlijk allemaal wel; je hebt een nieuw item gezien of gekocht wat je heel leuk vindt maar je hebt eigenlijk geen idee hoe je dit kunt dragen…
Middels How to Style laat ik je iedere week een nieuw trendy item zien die op verschillende manieren gestyled is zodat jij net wat meer inspiratie hebt hoe je dit kledingstuk het beste kunt dragen en kunt ontdekken wat het beste bij je past. 

Deze week de jumpsuit. Dit kledingstuk is niet meer uit de mode weg te denken en krijgt ieder jaar wel een nieuwe update. In deze ‘How to Style’ laat ik je 3 manieren zien hoe je de jumpsuit goed kunt dragen dit seizoen.
Een jumpsuit is het ideale kledingstuk voor de dagen waarop het wat koeler is, voor een feestje en zelfs voor naar je werk. Get inspired!

#1 BLACK ON TRACK

 

Dat zwart eigenlijk altijd goed is dat wisten we al. Maar met een zwarte jumpsuit kun je zoveel verschillende kanten op dat hij een ware musthave is voor je garderobe!
Ik zou hem het liefst dragen met een sneaker of slip-on. Maar voor een beetje meer lady-like kun je hem het beste combineren met een paar killer heels. Of wedges wanneer je het jezelf wat makkelijker wilt maken.
Ook combineert deze jumpsuit goed met allerlei prints en accessoires. Doordat je een pak aan hebt in één geheel kun je echt uitpakken!

#2 PRINTED

 

Weet je wat nou zo fijn is aan een jumpsuit met een all over print? Dat hij verhult en wat minder tekent dan een effen exemplaar.
Let wel op de pasvorm (ga het liefst voor loose fit!) en leg het accent op je taille zodat je hem vrouwelijk maakt en je figuur niet weg laat vallen.

#3 DENIM

 

Jawel denim is not steeds hot! En in een denim jumpsuit zie je er altijd direct stijlvol en dressed uit. Ga bij deze variant wel voor hakken omdat dit een mooi contrast geeft.
En een mooie tas geeft je outfit nog een extra upgrade!

Liefs,
-♥-
Chris