Dit zijn de leukste bum bags voor een festival!

Te gekke bum bag in combinatie met gele jurk

DE LEUKSTE BUM BAGS

Dé festival trend van dit jaar is toch echt wel die van de heuptasjes. Eerst zagen we ze alleen bij famous people en grote fashion bloggers. Ze liepen allemaal met een heuptasje van één van de bekendste designer merken; Gucci.
Maar nu deze trend zich heeft door gezet zijn deze stylish verantwoorde tasjes ook voor ons draagbaar (lees: betaalbaar) geworden.
Je ziet ze nu in alle soorten en maten en ze zijn niet alleen een super fashion item én eyecatcher in je outfit, ze zorgen er ook nog eens voor dat we ons vrijer kunnen bewegen. Dat wordt uren dansen op de lekkerste beats!

Dit jaar heb ik al een paar festivals gehad maar er staan er nog een aantal op de planning waaronder de aller leukste van het jaar; Latin Village. Op 19 augustus gaat het los in Spaarnwoude op het grootste Latin festival van NL. I can’t wait!

En omdat ik zoveel mogelijk wil genieten en wil dansen ben ik alvast op zoek gegaan naar de hipste en fijnste en de leukste bum bags die er zijn. Scroll verder voor mijn favorites!

FAVORITES

Topshop via Zalando

 

Even&Odd via Zalando

 

Topshop via Zalando

 

Mango

Superdry via Zalando

 

Leuke Bum Bag Even&Odd via Zalando

Even&Odd via Zalando

 

Alvast veel festival fever!

Liefs, Chris