Style Report | De poncho

Otto-post-poncho

De poncho is nou zo’n item welke heerlijk is tijdens de herfst. Perfect voor wanneer het nog net iets te warm is voor een jas en te koud om zonder de deur uit te gaan. Een poncho houd je warm en is super fashionable! En natuurlijk draag je dit item in de wintermaanden gewoon door, bijvoorbeeld over je leren jasje.

Welke ponchos zijn dit seizoen favoriet? Ik presenteer je hierbij alvast mijn top 3:

 

Otto-post-poncho-2

 

Het beste van twee werelden; een poncho en een cape in één. Draag hem open als een poncho en dicht tijdens de koudere dagen als een cape. Dit exemplaar is wel erg mooi en goed te stylen met je najaars wardrobe. 

Otto-post-poncho-4

 

Grafische prints zijn hot! En dan mag een poncho met deze veelzijdige print ook niet ontbreken. Goed te combineren met een basic outfit zoals een leren broek en witte blouse en ook erg tof op een flared jeans met een zijden top.

Otto-post-poncho-3

Een wollen poncho houd je tijdens de koudere dagen extra warm. Mooi voor over je business look en stoer met casual veterboots en coated skinny.

Doordat een poncho vooral veel volume geeft zijn de volgende tips handig wanneer je niet kilo’s zwaarder wilt lijken dan dat je bent:

-probeer altijd de nadruk te leggen op je taille. Dit kan door middel van een tailleriem. Wanneer dit niet helemaal je ding is kijk dan goed naar de mouwen. Als het einde van de mouw stopt op taillehoogte zit je goed.

-draag kleding in uni kleuren zoals wit, zwart, grijs en taupe. Anders heb je de kans dat het met een poncho vooral heel veel wordt en ook alles groter oogt.

-kijk goed naar het kraagtype. Heb je een lange hals dan kun je best gaan voor een col. Juist een korte hals, ga dan voor een lage kraag om het geheel niet te propperig te maken.

Voor meer poncho’s kijk hier. Enjoy the poncho season!

 

Love,
-♥-
Chris