Shopping, kicking, boxing… 25 weeks pregnant

Nu mijn buik alsmaar ronder en groter wordt, laat ook ons kleine wezentje dagelijks van zich horen. Overal waar ik ben heb ik het gevoel écht samen te zijn, dat is heel gek maar tegelijkertijd heel erg leuk. De schopjes van onze baby boy worden nu ook echt zichtbaar. Ik heb het aantal keer proberen te filmen wanneer hij voor de zoveelste keer een drukke bui had. Maar hij laat zich niet zomaar opnemen haha. Zodra de camera aan gaat blijft hij stil liggen en wacht totdat ik de moed opgeef en mijn telefoon weg leg. Vrijwel onmiddelijk daarna begint hij opnieuw met bewegen, draaien en schoppen. Wat een heerlijk ventje is het toch he, nu al.

Inmiddels zijn de kinderwagen en de babykamer aangeschaft. Dat was nog een hele klus. Want laat mij maar eens kiezen uit honderden verschillende winkels, kamers en wagens… Inderdaad, dat is bijna niet te doen.
Het duurt nog even voordat alles wordt bezorgd en dat geeft ons de nodige tijd om de babykamer op te knappen. Alhoewel “we”….de afgelopen weken is vooral mijn vriend heel hard bezig geweest in de babykamer in spe. Niet omdat ik niets met klussen heb, integendeel, ik vind het juist helemaal geweldig. Echter schijnen alle dampen en luchten welke vrijkomen van de verf niet heel goed te zijn voor een zwangere vrouw, dus zit er niets anders op en kan ik nu even niets anders dan het volledig aan hem over laten.
Gelukkig is al het houtwerk zo goed als geschilderd en kunnen we bijna beginnen met de muren. Eén wand behangen en de andere wanden worden baby blauw. Ik heb heel wat afgeverfd in mijn leven maar behangen nog nooit. Dit zal vast een leuke klus worden haha.

Wanneer de basis klaar is wordt het tijd voor mijn ding: de inrichting en styling van de babykamer! Ik heb me tot nu toe nog aardig in kunnen houden met het kopen van allerlei stoere en leuke accessoires maar vrees dat wanneer de kamer eenmaal de blauwe kleur heeft aangenomen er bij mij geen houden meer aan is.
Alle tips voor leuke merken, winkels, online shops enz zijn dan ook meer dan welkom!

Keep you posted!