♥ You are almost here ♥ 33 weeks pregnant

Vandaag ben ik precies 33 weken zwanger… Alweer 33 weken voorbij waarvan ik er 27 bewust heb meegemaakt (de zes weken ervoor wist ik nog niet dat ik zwanger was). Wat een bijzondere momenten hebben we meegemaakt in die 8 maanden. En nu is het dan bijna zover; nog even goed doorgroeien in mijn buik en dan kunnen we je in levende lijve bekijken.
Dan gaat het pas echt beginnen. De negen maanden waren peanuts met alles wat er nu op ons af gaat komen. Maar ik heb er wel zin in! Want wat zal het gezellig zijn met twee mannen in één huis!
Bijna alles is gekocht, de babykamer is af, de kleertjes zijn gewassen en de proefdruk van het geboortekaartje hebben we in huis. Heerlijk om te weten dat dit allemaal klaar is en ik me de laatste weken nog volledig kan richten op mijn blog, het lezen van babyboeken en gewoon nog even lekker kan genieten van mijn vrije tijd, want die zal straks wel schaars zijn haha.
Afgelopen week hebben we de laatste echo gehad van onze baby boy. Een groei echo om te kijken of de placenta niet meer voor de uitgang ligt en het ventje er op de “normale” manier uit kan komen. Normaal tussen aanhalingstekens want wat is normaal in deze?!! :):) Gelukkig bleek alles in orde.
Geweldig om te zien dat het kleine mannetje volop aan het drinken en bewegen was. Hij doet het erg goed. En dat blijkt ook wel toen we de resultaten van de groei echo kregen. Hij voedt zichzelf zo goed dat hij inmiddels boven het gemiddelde is uitgekomen. Waar normaal gesproken een baby nu zo’n 1900 gram weegt, weegt onze spruit al ruim 2200 gram! Een gezonde Hollandse baby had de verloskundige gezegd. Ja allemaal prima denk ik dan, maar hij moet er eerst nog maar eens uit haha. Ook dat zal vast allemaal goed komen aangezien het een geruststellende gedachte is dat er nog nooit een baby is blijven zitten…
Voor wat betreft de bevalling ben ik dan ook nog niet echt aan het aftellen. Het komt wanneer het komt en ik geniet vooral nog heel erg van de tijd die we nu samen hebben met een kleintje in mijn buik.
Aankomend weekend gaan Sander en ik nog lekker een weekend samen naar Maastricht. Gezellig winkelen, uit eten, borrelen, kletsen en samen lachen. Kortom vooral de dingen doen waar wij heel goed in zijn samen :))
Ik ben ook nog lekker aan het sporten. Twee keer per week fitness voor zwangere vrouwen. Ik ben zo’n 10 minuten onderweg met de fiets er naartoe. Maar wanneer ik daar aankom heb ik het idee dat ik er al een hele triatlon op heb zitten. De kortademigheid is behoorlijk toegenomen en ik ben om het minste en geringste echt uitgeput. Maar het rustiger aan doen blijft toch nog steeds een issue. Ik wil van alles en moet er aan wennen dat mijn lichaam me vaak tot een halt toeroept.
Het runnen van mijn blog helpt er dan ook niet echt bij. Ik ben hier toch wel zo’n 40 uur per week mee bezig en omdat ik het zo leuk vind is het lastig om het hiermee rustiger aan te doen.
Dus ik blijf posten en houdt je up to date van al het fashion news! Ik hoop tot op de laatste dag van mijn zwangerschap :)) Zodra de baby er is wordt dit nog meer plannen en regelen. Maar ik twijfel er geen moment aan dat dit ons niet gaat lukken!

Keep you posted!

Liefs,

Chris