Last day of the year and 40 weeks pregnant

Morgen ben ik 40 weken zwanger! Woensdag 31 december…op de aller, allerlaatste dag van dit jaar ben ik uitgerekend van mijn eerste kindje. Eigenlijk had ik wel verwacht dat de baby er inmiddels wel zou zijn. De afgelopen anderhalve week heb ik goed de griep te pakken gehad en het schijnt dat wanneer je ziek bent de bevalling nog even op zich laat wachten. Voor deze klus heb je echt al je krachten nodig. De kerstdagen ben ik dan ook ongeschonden doorgekomen. Het was een bijzondere kerst zo samen met één schoonzus welke net is bevallen van haar tweede kindje en m’n andere schoonzus welke net zo ver zwanger is als ik. Op eerste kerstdag zaten wij twee zwangere kippen naast elkaar aan het kerstdiner :))
Voor mijn gevoel is het wachten dan nu wel echt begonnen. Niet dat ik het zwanger zijn en mijn mooie ronde babybuik echt zat ben, maar ik heb er nu wel zin in om ons kleine ventje echt te mogen ontmoeten!
De afgelopen dagen kom ik nauwelijks de deur meer uit. Het is koud en glad buiten en om eerlijk te zijn heb ik nergens echt zin in. Mijn lichaam is zich nu echt aan het voorbereiden merk ik. Ventje, het wordt nu wel tijd dat je je gaat laten zien….
Vandaag heb ik de laatste controle afspraak bij de verloskundige. Er zal dan ook een afspraak gemaakt worden in het ziekenhuis voor het inleiden van de bevalling met 40 weken en 5 dagen, mocht de baby er nog niet zijn…
Spannend idee dat er dan echt een afspraak staat. Mocht onze baby boy er nog niet zijn, kan ik ’s ochtends rustig opstaan, mijn haren wassen, nagels lakken, me opmaken en zelfs nog nadenken over wat ik aan zal trekken naar het ziekenhuis :))
Met een lege maxi cosi en een tas vol babykleertjes naar het ziekenhuis, om vervolgens met een lege tas en goed gevulde maxi cosi weer naar huis te gaan.
Maar goed voorlopig hebben we nog een aantal dagen te gaan en kan het zomaar dat ons ventje vandaag of morgen besluit te komen. Hij is in ieder geval meer dan welkom, ook om 00.00 uur ’s nachts op oudjaarsdag, wanneer iedereen buiten vuurwerk staat af te steken.
Vandaag nog lekker ergens lunchen met mijn vriend. Waarbij we opnieuw tegen elkaar hebben gezegd dat dit écht de laatste keer zal zijn dat we dit samen doen de komende tijd.
Het worden voor ons in ieder geval de spannendste maar ook mooiste dagen van het oude en nieuwe jaar! 
Ik wens jullie een fantastische jaarwisseling en alvast een geweldig 2015!! Make all your wishes come true!

Love,
-♥-
Chris