Baby Inspiration | Travel cot

Nuna-post-6

Na de geboorte van Milan gingen er weken (let’s say maanden) voorbij voordat er een reisbedje in de kofferbak lag. Enerzijds omdat mijn begin periode nu niet bepaald de periode was waarin dat allemaal kon en mogelijk was. Ik zat dagenlang met een huilende baby waarmee ik het liefst thuis was. In zijn vertrouwde omgeving en in zijn eigen bedje deed hij het namelijk zoveel beter dan wanneer ik met hem buiten de deur was. Nee gezellig was deze periode niet altijd. Bij vrienden langsgaan waarbij ik constant rond liep met een huilende Milan op mijn armen. Een wijntje drinken, staand en wiegend door de woonkamer bij vriendinnen. Koffie drinken werd een espresso en direct afrekenen zodat wanneer de “ellende” begon, ik linea recta de coffee bar uit kon lopen. En shoppen niet in de winkel maar online. Rustig achter mijn laptop wanneer Milan lag te slapen. Inderdaad…in zijn eigen bedje.
Uiteindelijk verstreken de maanden en verdween ook langzaamaan de onrustigheid en het vele huilen van Milan. Er brak een moment aan dat ik op zoek ging naar een reisbedje. Want ja, ik was er wel weer eens aan toe; samen een avondje naar vrienden of een weekendje weg met zijn drieën. 

Nuna-post-5

Wanneer je op zoek bent naar een reisbedje voor je baby is er werkelijk zoveel keuze dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Toen ik hoorde van het reisbedje van Nuna, de Nuna Sena, was het voor mij duidelijk. Deze moest ik hebben. Want hét grote verschil met al die andere reisbedjes is dat dit model super eenvoudig uit- en weer inklapbaar is met behulp van de unieke één-hand inklapriem. En jouw baby ligt heerlijk hoog in het bedje, zoals hij ook thuis in zijn bedje ligt. Zolang hij nog niet zelfstandig kan zitten is er namelijk een verhoger welke inklapt met de Sena. Wanneer je baby wat groter is, haal je de verhoger eruit en heeft jouw baby tot de leeftijd van 3 jaar een super veilig, rustig en geborgen bedje.
Naast de functie van een reisbedje kun je de Nuna Sena ook heel goed gebruiken als box. Bijvoorbeeld voor in de tuin, het park, vakantie en ga zo maar door. 

Nuna-post-1

Naast mezelf is vooral Milan fan van zijn eigen reisbedje. Het is zijn plekje en hij slaapt er net zo in als in zijn eigen bedje.
Avonden bij vrienden zijn er inmiddels ruimschoots geweest. Etentjes, borrels, verjaardagen…Milan gaat gewoon mee. Hij vindt het immers heerlijk in zijn eigen bedje voor op reis 😉

Check hieronder de demo video. Voor meer informatie over de Nuna Sena klik hier.

Love,
-♥-
Chris