Zijn eerste stapjes

Blogpost-Nelson-4

Nu het jaar bijna is afgelopen ben ik steeds meer bezig met de eerste verjaardag van Milan. In januari is het alweer een jaar geleden dat hij in ons leven kwam. En dat hebben we geweten hahaha.
Van een baby welke niets zelfstandig kan is hij inmiddels gegroeid tot een echte peuter. Officieel is hij dit nog niet maar het lijkt en voelt wel zo. Het baby-baby is eraf en we leren hem steeds beter kennen. Echt een baasje is het met een duidelijk eigen willetje en een ventje dat niet houdt van verliezen. Later zullen de spellen monopoly vast nog het huis door vliegen wanneer hij niet gewonnen heeft. Dit vind ik trouwens alleen maar een goede eigenschap want dat betekent ook vaak dat je een behoorlijk doorzettingsvermogen hebt.

Dat doorzettingsvermogen heeft hem inmiddels al zover gebracht dat hij overal net een beetje verder is dan zijn leeftijdgenootjes. Draaien, kruipen, staan, kletsen…met alles was hij de anderen net een stapje voor. En nu zijn eerste verjaardag nadert zal het niet lang meer duren voordat hij zijn eerste stapjes gaat zetten. Zonder behulp van een bank, tafel of de hand van papa of mama.

En dan wordt het in mijn beleving pas echt leuk ;-)) Ik ben nooit echt een type geweest die gek was van baby’s. Natuurlijk ben je dat van je eigen baby wel (voor eens zal ik niet iedereen tegenspreken 😉 maar om eerlijk te zijn vond ik het allemaal wel een gedoe. Nu Milan steeds meer dingen zelfstandig kan wordt het voor mij ook leuker. En ik kan niet wachten op zijn eerste stapjes!

Omdat het in het begin allemaal nog wat wankel gaat draagt Milan binnen sokjes met van die nopjes aan de onderkant. Hierdoor blijft hij wat beter staan en glijdt hij niet zo snel weg. Wanneer we naar buiten gaan doe ik hem (uiteraard ;-)) schoenen aan, nu nog voor de “show”. Wat zou je anders verwachten van een modepopje als ik haha.
Maar als hij straks gaat lopen vind ik het belangrijk dat hij goede schoentjes draagt welke geschikt zijn voor zijn eerste stapjes. Online ben ik al een beetje aan het oriënteren en op Nelson.nl vond ik kinderschoentjes welke funtioneel zijn en er ook nog een beetje stylish uit zien. Want vaak is het fashion gehalte van de eerste loopschoentjes ver te zoeken. Benieuwd naar de trends voor dit seizoen? Deze lees je hier.

Ik selecteerde mijn favorieten voor Milan. Die kunnen dan mooi alvast op het verlanglijstje voor zijn eerste verjaardag. Want ook met de wishlist voor je baby kun je niet vroeg genoeg beginnen toch?
En omdat ze zo schattig zijn en Milan een nichtje heeft van dezelfde leeftijd selecteerde ik ook de meest leuke voor girls.

Welke zijn jouw favoriet?

Love,
-♥-
Chris

 

 

2 Comments

  • ach wat schattig!! jammer dat mijn kids inmiddels al maat 39 en 44!! hebben….haha…..Ik herinner me het nog wel als de dag van gisteren….wat gaat het snel! Dus Chris geniet ervan ze worden zo snel groot!
    X Annet

Comments are closed.