Interieur | Badkamer inspiratie

 

Bij een nieuw huis komen niet alleen nieuwe meubels en meubelsets kijken. Ook natuurlijk de algehele styling van een ruimte. En dit vind ik, net als met kleding, het aller aller leukste om te doen.
Elke ruimte in je huis wordt zo namelijk een plekje van jou. Waar je je elke dag helemaal thuis voelt.

De minst makkelijke ruimte om te stylen vind ik de badkamer. Om deze ruimte gezellig te maken is het belangrijk dat je werkt met verschillende materialen, kleuren en structuren.
Bij de styling van interieur start ik altijd met een meubelset. Zodat de grote meubels zoals een wastafel, douche, kranen en spiegel goed op elkaar afgestemd zijn. Natuurlijk kun je deze ook los van elkaar kopen maar dit is wel een veel grotere uitdaging.
De aanschaf van een compleet meubelset scheelt je dus niet alleen heel veel tijd maar zorgt er ook voor dat je al snel een mooi geheel bij elkaar hebt. Waarbij je voor kleur en stijl alleen nog wat accessoires hoeft te voegen en je badkamer is compleet :))

Nadat je de badkamermeubels én tegels hebt uitgezocht is het dan ook tijd om de accessoires uit te zoeken.
Om de ruimte rustig en in balans te houden is het hierbij belangrijk om te kiezen voor een (kleur) thema.
Wanneer je houdt van een industriële stijl ga dan voor metalen en koperen details. Zoek daarbij een aantal grote accessoires in plaats van een heleboel kleine.
Ben je helemaal fan van bohemian? Dan kun je dit ook heel goed laten terug komen in je badkamer. Kies twee fleurige kleuren en mix en match met prints, stoffen en texturen voor een echte boho feeling.
Of houdt je juist van design? Ga dan voor een aantal accessoires die goed op elkaar zijn afgestemd in zwart, wit en grijs. Deze kleuren kun je ook heel goed met elkaar mixen. Dan ontstaat er een leuke monchrome stijl.

Probeer de stijl van je huis door te trekken naar de badkamer. Hierdoor wordt je badkamer een onderdeel van je interieur. Een plek waar je met een goed boek kunt relaxen in bad, je kunt ontspannen na een dag hard werken en je je nieuwe make-up of haardo kunt uitproberen :))

Ik heb wat inspiratie foto’s voor je opgezocht om ervoor te zorgen dat ook je badkamer helemaal up to date is met de laatste trends!

Liefs,
-♥-
Chris

 

 

Pictures: Pinterest