Interieur | Trends badkamer

Net als in de mode zijn er ook op interieur gebied ieder jaar weer nieuwe trends te spotten. Trends die je in zijn geheel kunt doorvoeren in een ruimte of juist alleen de accessoires van mee kunt pikken om zo je interieur een stijlvolle boost te geven.
In mijn eerdere inspiratie post over badkamers schreef ik vooral over de styling van deze ruimte, want hoe kun je nu één van de meest veelgebruikte ruimtes op een gezellige manier indelen en stylen (je leest het hier).

Bij de styling van een ruimte zijn de trends natuurlijk een belangrijke factor. Vandaag geef ik je dan ook alle ins- en outs van de badkamer trends voor 2017.

 

TREND #1 FLORAL

 

 

Dit vrouwelijke thema doet een beetje denken aan de rituelen van de hammam. Deze trend bestaat uit warme kleuren en rijke materialen zoals marmer en koper. Planten en bloemen passen ook heel goed in dit thema. Hierdoor geef je je badkamer een huiselijk gevoel.
Trek deze trend door in handdoeken en accessoires. Zo zorg je ervoor dat alles mooi één geheel wordt.

 

 

TREND #2 INDIGO

 

 

Deze trend is vooral mannelijk en stoer door het gebruik van strakke lijnen en grove materialen.
De kleur indigo is helemaal in opkomst en is niet alleen heel mooi voor je badkamer maar ook voor bijvoorbeeld voor je slaapkamer. Denk aan een indigo wand met goudkleurige accessoires zoals lampen en fotolijstjes. 
Indigo staat super mooi in combinatie met stoere materialen zoals hout en koper. En niet te vergeten; planten.
Door niet alleen gebruik te maken van grove materialen maar ook te gaan voor groot, zoals grote vloertegels, creër je al snel een stoere badkamer met een mannelijke touch. Daar zal je man blij mee zijn :))

 

 

TREND #3 SHIMMER & PASTEL

 

 

Bij de trend shimmer en pastel moet je vooral denken aan natuurlijke en zachte materialen, glans en pastel tinten. Dit combineert weer mooi met glas en marmer en geeft je badkamer een lieflijke touch.
Vind je het geheel iets te zoet? Mix en match dan met zwart en wit. Dit kun je doorvoeren in accessoires en in handdoeken bijvoorbeeld.

 

Wat is jouw favoriete trend?

 

Liefs,
-♥-
Chris